نزدیک سال جدید است و کم کم باید به فکر تهیه کیک و طرز تهیه شیرینی های نوروزی خوشمزه باشیم. در این مطلب، نکات و روشهای جالبی برای تهیه شیرینیهای مختلف ارائه میدهیم.
شکوفه قند
مواد لازم:
- روغن جامد: 225 گرم
- پودر شکر: یک پیمانه
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
- جوش شیرین: یک قاشق سوپ خوری
- آرد سفید: 4 پیمانه
طرز تهیه:
روغن را با پودر شکر بزنید تا یکدست و سبک شود. سپس وانیل را اضافه کنید. جوش شیرین و آرد الک شده را به تدریج اضافه کرده و ورز دهید، به طوری که توپ هایی که در دست درست می کنید متلاشی نشود. خمیر را در نایلون قرار داده و برای یک ساعت در دمای محیط استراحت دهید. سپس با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و با کاترهای دلخواه کاتر بزنید و در سینی چرب شده قرار دهید. زرده زده شده را با برس روی آن بکشید و با کنجد خام تزیین کنید و در فر که با دمای 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
نکته: اگر خمیر 24 ساعت روی میز کار بماند، در زمان باز کردن ترک نمی خورد. می توان در خمیر از اسانس های مختلف مانند پودر زنجفیل، دارچین، هل و … استفاده کرد.
شورت برد فندقی
مواد لازم:
- کره یخچالی: 150 گرم
- پودر قند: 35 گرم
- پودر فندق: 30 گرم
- آرد: 180 گرم
- بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
- جوش شیرین: یک چهارم قاشق چای خوری
- اسانس وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
- شکلات سیاه (ریز خرد شده برای تزیین): حدود 100 گرم
- پسته و فندق (ریز خرد شده برای تزیین): کمی
طرز تهیه: آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین را الک کرده و در دستگاه غذاساز بریزید. کره ریز خرد شده یخچالی را اضافه کنید و مخلوط کنید. پودر قند و پودر فندق را اضافه کنید. خمیر را 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس قالب بزنید و در فر از پیش گرم شده پخت نمایید.
نکته: این شورت بردها در دمای محیط ماندگاری طولانی دارند. میتوانید به جای فندق بدون پوست از فندق با پوست استفاده کنید.
رینگ کوکونات
مواد لازم کوکی:
- کره (نرم): 225 گرم
- پودر قند: 140 گرم
- زرده تخم مرغ (کمی هم زده با چنگال): یک عدد
- اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری
- آرد: 250 گرم
- نمک: یک پنسه
- پودر نارگیل: 55 گرم
طرز تهیه: کره و پودر قند را مخلوط کنید و زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. آرد و نمک را اضافه کرده و هم بزنید. سپس پودر نارگیل را اضافه کنید و خمیر را در یخچال استراحت دهید. سپس قالب بزنید و در فر بپزید.
نکته: این شیرینیها را در ظرف در بسته نگهداری کنید.
شیرینی شکلاتی با مغزی مارسیپان
مواد لازم:
- کره نرم: 200 گرم
- شکر قهوه ای: 200 گرم
- تخم مرغ (ریز): یک عدد
- اسانس وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
- آرد: 300 گرم
- پودرکاکائو: 25 گرم
- خمیر مارسیپان: حدود 200 گرم
- شکلات سفید (ریز خرد شده برای تزیین): حدود 100 گرم
طرز تهیه: مواد را با هم مخلوط کنید و با خمیر مارسیپان ترکیب کنید و در فر بپزید.
نکته: این شیرینی را در ظرف در بسته نگهداری نمایید.
شیرینی برفی آجیلی
مواد لازم:
- شیر عسلی: یک قوطی
- پودر نارگیل: 250 گرم
- خلال پسته: 50 گرم
- خلال بادام: 50 گرم
- شکلات سفید (رنده شده): 30 گرم
- پودر نارگیل اضافی: یک پیمانه
- شکلات شیری (ذوب شده): 100 گرم
طرز تهیه: شیر عسلی، پودر نارگیل و خلالها را مخلوط کنید و به شکل بیضی درآورید، سپس در یخچال استراحت دهید.
نکته: این شیرینی بسیار خوشمزه و مناسب مراسم نوروز است.
ارسال دیدگاه