آموزش طرز تهیه شیرینی های نوروزی خوشمزه برای سال جدید

پنج‌شنبه 18 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 37

نزدیک سال جدید است و کم کم باید به فکر تهیه کیک و طرز تهیه شیرینی های نوروزی خوشمزه باشیم. در این مطلب، نکات و روش‌های جالبی برای تهیه شیرینی‌های مختلف ارائه می‌دهیم.

شکوفه قند

مواد لازم:

  • روغن جامد: 225 گرم
  • پودر شکر: یک پیمانه
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • جوش شیرین: یک قاشق سوپ خوری
  • آرد سفید: 4 پیمانه

طرز تهیه شیرینی های نوروزی

طرز تهیه:

روغن را با پودر شکر بزنید تا یکدست و سبک شود. سپس وانیل را اضافه کنید. جوش شیرین و آرد الک شده را به تدریج اضافه کرده و ورز دهید، به طوری که توپ هایی که در دست درست می کنید متلاشی نشود. خمیر را در نایلون قرار داده و برای یک ساعت در دمای محیط استراحت دهید. سپس با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و با کاترهای دلخواه کاتر بزنید و در سینی چرب شده قرار دهید. زرده زده شده را با برس روی آن بکشید و با کنجد خام تزیین کنید و در فر که با دمای 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید.

نکته: اگر خمیر 24 ساعت روی میز کار بماند، در زمان باز کردن ترک نمی خورد. می توان در خمیر از اسانس های مختلف مانند پودر زنجفیل، دارچین، هل و … استفاده کرد.

شورت برد فندقی

مواد لازم:

  • کره یخچالی: 150 گرم
  • پودر قند: 35 گرم
  • پودر فندق: 30 گرم
  • آرد: 180 گرم
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • جوش شیرین: یک چهارم قاشق چای خوری
  • اسانس وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • شکلات سیاه (ریز خرد شده برای تزیین): حدود 100 گرم
  • پسته و فندق (ریز خرد شده برای تزیین): کمی

طرز تهیه شیرینی های نوروزی

طرز تهیه: آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین را الک کرده و در دستگاه غذاساز بریزید. کره ریز خرد شده یخچالی را اضافه کنید و مخلوط کنید. پودر قند و پودر فندق را اضافه کنید. خمیر را 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس قالب بزنید و در فر از پیش گرم شده پخت نمایید.

نکته: این شورت بردها در دمای محیط ماندگاری طولانی دارند. می‌توانید به جای فندق بدون پوست از فندق با پوست استفاده کنید.

رینگ کوکونات

مواد لازم کوکی:

  • کره (نرم): 225 گرم
  • پودر قند: 140 گرم
  • زرده تخم مرغ (کمی هم زده با چنگال): یک عدد
  • اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری
  • آرد: 250 گرم
  • نمک: یک پنسه
  • پودر نارگیل: 55 گرم

طرز تهیه: کره و پودر قند را مخلوط کنید و زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. آرد و نمک را اضافه کرده و هم بزنید. سپس پودر نارگیل را اضافه کنید و خمیر را در یخچال استراحت دهید. سپس قالب بزنید و در فر بپزید.

نکته: این شیرینی‌ها را در ظرف در بسته نگهداری کنید.

شیرینی شکلاتی با مغزی مارسیپان

مواد لازم:

  • کره نرم: 200 گرم
  • شکر قهوه ای: 200 گرم
  • تخم مرغ (ریز): یک عدد
  • اسانس وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • آرد: 300 گرم
  • پودرکاکائو: 25 گرم
  • خمیر مارسیپان: حدود 200 گرم
  • شکلات سفید (ریز خرد شده برای تزیین): حدود 100 گرم

طرز تهیه شیرینی های نوروزی

طرز تهیه: مواد را با هم مخلوط کنید و با خمیر مارسیپان ترکیب کنید و در فر بپزید.

نکته: این شیرینی را در ظرف در بسته نگهداری نمایید.

شیرینی برفی آجیلی

مواد لازم:

  • شیر عسلی: یک قوطی
  • پودر نارگیل: 250 گرم
  • خلال پسته: 50 گرم
  • خلال بادام: 50 گرم
  • شکلات سفید (رنده شده): 30 گرم
  • پودر نارگیل اضافی: یک پیمانه
  • شکلات شیری (ذوب شده): 100 گرم

طرز تهیه شیرینی های نوروزی

طرز تهیه: شیر عسلی، پودر نارگیل و خلال‌ها را مخلوط کنید و به شکل بیضی درآورید، سپس در یخچال استراحت دهید.

نکته: این شیرینی بسیار خوشمزه و مناسب مراسم نوروز است.

Capture 43

طرز تهیه شیرینی های نوروزی خوشمزه و زیبا برای عید

Capture 31

طرز تهیه بیسکویت لیمویی خوشمزه و معطر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا