طرز تهیه شیرینی نخودچی یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین شیرینی های ویژه نوروز است. این شیرینی با طعمی خاص و بافتی نرم می تواند سفره شما را در عید نوروز زیباتر کند.
مواد لازم :
- آرد نخودچی ۲۵۰ گرم
- پودر قند ۱۲۵ گرم
- کره ۱۲۵ گرم
- پودر هل ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا پودر قند (یا شکر) را در ظرفی بریزید و کره (یا روغن جامد) را به آن اضافه کنید و به مدت حداقل ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم نرم و لطیفی به دست آید. سپس آرد نخودچی را با پودر هل الک کرده و به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست شود. خمیر را نصف روز کنار بگذارید تا استراحت کند.
پس از استراحت دادن به خمیر، آن را در ظرفی مسطح پهن کنید و با وردنه به صورت یکدست درآورید. با استفاده از قالب های مخصوص، خمیر را قالب بزنید و در سینی چرب شده با فاصله بچینید. در نهایت روی شیرینی ها پودر پسته بریزید و سینی را در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.
نکاتی در رابطه با تهیه شیرینی نخودچی : برای تهیه این شیرینی خوشمزه می توانید از بسته ویژه نوروز استفاده کنید. همچنین می توانید به جای پودر قند از شکر و به جای کره از روغن جامد استفاده کنید.
ارسال دیدگاه