طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه برای عید نوروز

یکشنبه 14 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 5

طرز تهیه شیرینی نخودچی یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین شیرینی های ویژه نوروز است. این شیرینی با طعمی خاص و بافتی نرم می تواند سفره شما را در عید نوروز زیباتر کند.

مواد لازم :

  • آرد نخودچی ۲۵۰ گرم
  • پودر قند ۱۲۵ گرم
  • کره ۱۲۵ گرم
  • پودر هل ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا پودر قند (یا شکر) را در ظرفی بریزید و کره (یا روغن جامد) را به آن اضافه کنید و به مدت حداقل ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم نرم و لطیفی به دست آید. سپس آرد نخودچی را با پودر هل الک کرده و به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست شود. خمیر را نصف روز کنار بگذارید تا استراحت کند.

پس از استراحت دادن به خمیر، آن را در ظرفی مسطح پهن کنید و با وردنه به صورت یکدست درآورید. با استفاده از قالب های مخصوص، خمیر را قالب بزنید و در سینی چرب شده با فاصله بچینید. در نهایت روی شیرینی ها پودر پسته بریزید و سینی را در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.

نکاتی در رابطه با تهیه شیرینی نخودچی : برای تهیه این شیرینی خوشمزه می توانید از بسته ویژه نوروز استفاده کنید. همچنین می توانید به جای پودر قند از شکر و به جای کره از روغن جامد استفاده کنید.

Capture 6

راهنمای جامع تهیه و پخت سبزي‌پلو با ماهي برای شب عيد

Capture 51

طرز تهیه سالاد یاناک خوشمزه با تربچه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا