طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر با ۴ مواد ساده

یکشنبه 14 اردیبهشت 1404 آشپزی
14334b718b177b4f4961d2aad03acdd5818a7046

تنها با چهار مواد ساده، می توانید شیرینی نخودچی بدون فر خوشمزه ای را درست کنید که حتی برای عید هم مناسب باشد. این دستور نیاز به فر ندارد و به سادگی درست می شود.

مواد لازم:

  • هل ۲ عدد
  • کره ۱/۲ لیوان
  • شکر ۱ لیوان
  • آرد نخودچی ۱ لیوان

طرز تهیه:

آرد نخودچی را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، با قاشق چوبی هم بزنید تا زمانی که رنگ آرد طلایی شده و عطر خوبی از آرد نخودچی بلند شود سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.

شکر و دانه های هل را داخل میکسر بریزید و بزنید تا به شکل پودر شود سپس همراه با کره ذوب شده به آرد نخودچی اضافه نمایید و با دست مخلوط کنید تا به شکل خمیری نرم درآید.

با دست از خمیر تکه هایی به اندازه یک گردو بردارید و به شکل گرد حالت دهید (می توانید روی شیرینی ها را کمی مرطوب کنید سپس مقداری خلال بادام یا پودر پسته روی شیرینی ها بپاشید)، شیرینی ها را داخل ظرف دربسته نگهداری کنید.

سایر نکات:

راز خوشمزه شدن این شیرینی بو دادن آرد نخودچی است یعنی باید به اندازه ای تفت دهید که بوی خوبی از آرد بلند شود؛ می توانید به جای کره از روغن جامد هم استفاده کنید اما کره طعم بهتری به شیرینی می دهد.

بادمجان تنوری

طرز تهیه بادمجان تنوری لذیذ و راحت برای پیک نیک

Capture 44

آموزش طرز تهیه بیسكویت بادام زمینی برای نوروز

آخرین دیدگاه‌ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا