طرز تهیه شیرینی ماکارون

چهارشنبه 28 مهر 1400 آشپزی
Capture 83

شیرینی های کوچک رنگی مخصوص خانم های با ذوق و خوش سلیقه است. مخصوص آنهایی که به جز طعم شیرینی به ظاهر آن نیز توجه زیادی می کنند. طرز تهیه شیرینی ماکارون را برای این دسته از افراد آموزش داده ایم.

مواد لازم:

  •    خلال بادام 60 گرم
  •    پودرشکر (Icing suger) 120 گرم
  •    سفیده تخم‌مرغ 3 عدد
  •    شکر دانه‌ریز 60 گرم
  •    رنگ‌های ژله‌ای به دلخواه به میزان لازم
  •    رنگ و اسانس به دلخواه

مواد لازم برای کرم میانی:

  •   پنیرخامه‌ای 150 گرم
  •   خامه فرم‌گرفته 150 گرم
  •   رنگ و اسانس به دلخواه

روش تهیه:

سفیده‌ها را با همزن بزنید تا ابری شود، سپس شکر دانه ریز را کم‌کم اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست و سبک شده، سفیده از کاسه جدا نشود.

پودر شکر و خلال بادام را درون غذاساز بریزید تا کاملا پودر و نرم شود.

سپس به سفیده اضافه و کاملا مخلوط کنید تا یکدست شود. در آخر رنگ و اسانس دلخواه را اضافه کنید.

مواد را درون کیسه قیف ریخته و روی صفحه مخصوص ماکارون که صفحه سیلیکونی است به اندازه لازم بریزید؛ به طوری که از قالب بیرون نزند.

سپس به مدت یک ساعت استراحت دهید و در فر 110 درجه به مدت 20 دقیقه بگذارید.  صفحه‌های سیلیکونی ماکارون و آیسینگ شوگر (پودر شکر) را می‌توانید از لوازم قنادی‌های بزرگ تهیه کنید.

طرز تهیه کرم:

خامه قنادی را بزنید تا کاملا فرم بگیرد. سپس پنیرخامه‌ای، رنگ و اسانس دلخواه را نیز اضافه و مخلوط کنید.

وقتی ماکارون‌ها کاملا سرد شدند از روی صفحه جدا کنید و مقداری کرم روی آنها بگذارید و در ظرف یا جعبه موردنظر بچینید.

نکته:

ماکارون‌ها باید کاملا خنک شوند و سپس از صفحه سیلیکون جدا کنید؛ در غیر این‌صورت به صفحه می‌چسبند.

Capture 52

طرز تهیه شپردز پای

Capture 82

11 قانون طلایی برای دم کردن یک فنجان چای دبش

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا