طرز تهیه سیب زمینی شکم پر خوشمزه و ساده

دوشنبه 15 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 17

در این مقاله، طرز تهیه سیب زمینی شکم پر را آموزش می‌دهیم که می‌تواند به عنوان یک پیش‌غذا یا میان وعده عالی سرو شود. این غذا با طعم دلپذیر و ظاهر جذاب خود، می‌تواند هر مهمانی را رونق بخشد.

مواد لازم:

  • ۳ عدد سیب زمینی
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • نصف پیمانه پیازچه خرد شده
  • ¾ پیمانه بیکن خرد شده
  • نصف پیمانه خامه ترش
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ¼ پیمانه شیر
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. در سینی فر، سیب زمینی‌ها را که از قبل شسته و خشک کرده‌اید، بچینید. روی آن‌ها روغن زیتون و نمک بریزید. سپس به مدت ۱ ساعت بپزید تا کاملا مغز پخت شوند.

پس از خنک شدن، سیب زمینی‌ها را به صورت افقی برش دهید. با قاشق، بخش داخلی آن‌ها را خالی کنید و درون کاسه بریزید. در کاسه، به سیب زمینی‌ها، پنیر، پیازچه، خامه ترش، نصف پیمانه بیکن خرد شده، کره، شیر و فلفل سیاه اضافه کرده و هم بزنید.

مخلوط را درون شکم سیب زمینی‌ها بریزید. روی آن‌ها پنیر چدار ریخته و در آخر، بیکن قرار دهید. آن‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها کاملا آب شوند. این سیب زمینی را گرم و به همراه خامه ترش سرو کنید.

نکته‌ای برای تهیه سیب زمینی شکم پر برای صبحانه:

  • ۳ عدد سیب زمینی
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ۶۰ گرم پنیر چدار رنده شده
  • ۱ قاشق غذاخوری پیاز کوهی خرد شده
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری بیکن خرد شده
  • نصف پیمانه خامه ترش

طرز تهیه مشابه است، فقط به جای مخلوط قبلی، تخم مرغ و پیاز کوهی و بیکن را اضافه کنید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر بپزید.

Capture 18

طرز تهیه خورش سویا و کلم بروکلی خوشمزه و سالم

Capture 16

دستور تهیه سالمون کبابی با اسفناج و پنیر فتا بدون دردسر

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا