طرز تهیه سوپ میگو – آشپزی

جمعه 15 اردیبهشت 1396 آشپزی

ماهنامه سرآشپز – اشکان ضروری: برای اینکه بدنی قوی داشته باشید، و اگر احیانا کسالت دارید، زود خوب شوید، این سوپ میگو را درست کنید.

مواد مورد نیاز:

 

  • میگو (پاک شده): 200 گرم
  • فلفل دلمه ای رنگی (خلالی خردشده): 1 عدد
  • هویج بزرگ (خلالی خردشده): 1 عدد
  • کدو سبز (خلالی خردشده): 1 عدد
  • قارچ (اسلایس شده): 100 گرم
  • پیاز (خلالی خردشده): 1 عدد
  • آب لیمو ترش: 2 ق س
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • قرص عصاره مرغ: 1 عدد
  • اورگانو: یک چهام ق چ
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • کره: به میزان لازم

سوپ میگو 

 

روش پخت:

 

1.    تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز را درون آن ریخته و با مقداری کره تفت دهید.

2.    فلفل دلمه ای و هویج را به آن بیفزایید و تفت دهید تا کمی نرم شود.

3.    کدو سبز، قار و آب لیمو ترش را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.

4.    زردچوبه، قرص عصاره مرغ، اورگانو، نمک و فلفل سیاه را به مواد بیفزایید و کمی تفت دهید. بعد مقداری آب را به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و  سبزیجات کمی نرم شود.

5.    میگو را با مقداری کره به مدت 1 دقیقه تفت دهید و به سوپ بیفزایید. پس از 5 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

منبع : برترینها

بازدیدکنندگان : ۱۵ نفر

سالسای خیار؛ کمی پیشرفته تر از ماست و خیارِ خودمان - آشپزی

کیک کاستارد لیمو؛ کیکی که داغش می چسبه! - آشپزی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi