طرز تهیه سوپ مرغ و ورمیشل

دوشنبه 26 مهر 1400 آشپزی

در این مطلب طرز تهیه سوپ مرغ و ورمیشل را به شما آموزش داده ایم. این سوپ در مواقع سرماخوردگی بهترین گزینه است .امیدواریم از درست کردن و خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • ماست: 4 ق س
  • آرد: 2 ق س
  • تخم مرغ: یک عدد
  • ران مرغ: یک عدد
  • رشته فرنگی (ورمیشل): یک پیمانه
  • کره: یک ق س
  • سیر (له شده): 2 حبه
  • سرکه: یک چهارم پیمانه
  • آب: به مقدار لازم
  • فلفل قرمز: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • نعناع خشک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ران مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. مقدار کافی آب اضافه کنید و اجازه دهید مرغ بپزد. سپس مرغ را ریش ریش کرده و آب مرغ را کنار بگذارید.

ماست، تخم مرغ و آرد را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. 2 پیمانه آب را در ظرف جداگانه ای به جوش آورید و مخلوط ماست را به آن اضافه کنید.

هنگامی که به جوش آمد آب مرغ و کره را به آن اضافه کنید.

مواد را هم بزنید تا به جوش آیند. سپس رشته فرنگی (ورمیشل) و مرغ ریش ریش شده را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ جا بیفتد.

در پایان پخت نمک، فلفل و نعناع خشک بیفزایید. سرکه و سیر له شده را با هم در ظرف جداگانه ای مخلوط کرده و هنگام سرو به سوپ اضافه کنید.

طرز تهیه بیسکوییت لیمویی

3 روش سالم سازی غذاهای تنوری

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا