» آشپزی » طرز تهیه سوپ سفید مجلسی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۰۵ - ۶:۳۰

طرز تهیه سوپ سفید مجلسی

طرز تهیه سوپ سفید مجلسی

طرز تهیه سوپ شیر رستورانی

یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین پیش غذاها سوپ شیر است که بیشتر در میهمانی‌ها و مجالس رسمی سرو می‌شود.

در این سوپ استفاده از شیر و سبزیجات تازه خیلی مهم است و باعث افزایش کیفیت این سوپ می شود .انتخاب سبزیجات به سلیقه افراد بستگی دارد اما قارچ پای ثابت این سوپ است برخی افراد بعد از تمام شدن مراحل پخت، و برداشتن سوپ از روی شعله   یک تا دو قاشق خامه به آن اضافه می‌کنند در این صورت سوپ خوشمزه‌تر البته پرکالری‌تر می‌شود.

جو پرک نصف بسته
سینه مرغ نصف
شیر  یک لیتر
هویج سه عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
پیاز یک عدد
خامه  ۱۰۰ میلی‌لیتر
کنسرو ذرت یک عدد
نمک، فلفل سفید، زردچوبه

Image result for سوپ سفید مجلسی

روش پخت سوپ سفید (سوپ شیر )مجلسی :

برای پخت این سوپ ابتدا پیاز را  خرد کرده و با گردن و بال به همراه  نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و مقداری آب اجازه بدهید کمی بپزند،مرغ ها که خوب پخته شد  جوی پوست کنده را که از قبل خیس کرده اید، را اضافه کرده و می گذاریم بپزند.در قابلمه را کاملا باز بگذارید تا جو کاملا باز و لعاب‌دار شود.

قارچ های ورقه ورقه شده ، هویج رنده شده و کرفس نگینی را به سوپ اضافه کنید. یک ساعت صبر کنید تا سوپ جا بیفتد و در انتها کنسرو ذرت و را به مواد اضافه کنید. نمک و فلفل و ادویه را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.در آخر خامه را به سوپ اضافه کرده و خوب هم بزنید. سوپ را در ظرف مناسب سرو کنید و با جعفری تزیین کنید.

Image result for سوپ سفید مجلسی

روش دوم پخت ابن سوپ :قارچ‌ها را نگینی کنید، کمی کره در قابلمه بریزید و قارچ‌ها را تفت دهید. سپس آرد را اضافه کرده و کمی تفت دهید و پس از آن شیر و سایر مواد به ترتیب گفته شده را اضافه کنید.

نکته هایی در مورد سوپ شیر

  • برای پخت در این سوپ به هیچ وجه از آبلیمو استفاده نکنید چون ممکن است شیر ببرد.
  • اگر سوپ خیلی غلیظ شود می‌توانید از مقدار شیر بیشتری برای رقیق کردن سوپ استفاده کنید.
  • فلفل سفید بهترین طعم دهنده به این سوپ خوشمزه است .
  • اگر هنگام پختن مرغ آبی در قابلمه ماند، حتما از آن برای پخت سوپ استفاده کنید چون طعم عالی به سوپ می‌دهد.

برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه