سوپ شیر یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین پیش غذاها است که بیشتر در میهمانیها و مجالس رسمی سرو میشود. در سوپ شیر از شیر و سبزیجات استفاده میشود که باعث افزایش کیفیت این سوپ میشود. سبزیجات به سلیقه افراد بستگی دارد اما قارچ پای ثابت این سوپ است. برخی افراد بعد از تمام شدن مراحل پخت، و برداشتن سوپ از روی شعله، یک تا دو قاشق خامه به آن اضافه میکنند که در این صورت سوپ خوشمزهتر و البته پرکالریتر میشود.
مواد لازم سوپ شیر رستورانی
- هویج: سه عدد
- شیر: یک لیتر
- قارچ: ۳۰۰ گرم
- جو پرک: نصف بسته
- سینه مرغ: نصف
- پیاز: یک عدد
- خامه: ۱۰۰ میلیلیتر
- کنسرو ذرت: یک عدد
- نمک، فلفل سفید، زردچوبه: به مقدار لازم
روش پخت سوپ سفید (سوپ شیر) مجلسی:
برای طبخ این سوپ، اول پیاز را نگینی خرد کرده و با گردن و بال به همراه نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و مقداری آب اجازه بدهید کمی بپزند. مرغ ها که خوب پخته شد، جوی پوست کنده را که از قبل خیس کرده اید، اضافه کرده و میگذاریم بپزند. در قابلمه را کاملا باز بگذارید تا جو کاملا باز و لعابدار شود.
قارچهای ورقه ورقه شده، هویج رنده شده و کرفس نگینی را به سوپ اضافه کنید. یک ساعت صبر کنید تا سوپ جا بیفتد و در انتها کنسرو ذرت و ادویه را به مواد اضافه کنید. نمک و فلفل و ادویه را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید. در آخر خامه را به سوپ اضافه کرده و خوب هم بزنید. سوپ را در ظرف مناسب سرو کنید و با جعفری تزیین کنید.
روش دوم پخت این سوپ: قارچها را نگینی کنید، کمی کره در قابلمه بریزید و قارچها را تفت دهید. سپس آرد را اضافه کرده و کمی تفت دهید و پس از آن شیر و سایر مواد به ترتیب گفته شده را اضافه کنید.
نکته هایی در مورد سوپ شیر
- برای پخت در این سوپ به هیچ وجه از آبلیمو استفاده نکنید چون ممکن است شیر ببرد.
- اگر سوپ خیلی غلیظ شود میتوانید از مقدار شیر بیشتری برای رقیق کردن سوپ استفاده کنید.
- فلفل سفید بهترین طعم دهنده به این سوپ خوشمزه است.
- اگر هنگام پختن مرغ، آبی در قابلمه ماند، حتما از آن برای پخت سوپ استفاده کنید چون طعم عالی به سوپ میدهد.
ارسال دیدگاه