طرز تهیه سوپ شیر رستورانی
سوپ شیر یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین پیش غذاها است که بیشتر در میهمانیها و مجالس رسمی سرو میشود.
درسوپ شیر از شیر و سبزیجات استفاده میشود و باعث افزایش کیفیت این سوپ می شود . سبزیجات به سلیقه افراد بستگی دارد اما قارچ پای ثابت این سوپ است برخی افراد بعد از تمام شدن مراحل پخت، و برداشتن سوپ از روی شعله یک تا دو قاشق خامه به آن اضافه میکنند در این صورت سوپ خوشمزهتر البته پرکالریتر میشود.
مواد لازم سوپ شیر رستورانی
جو پرک نصف بسته
روش پخت سوپ سفید (سوپ شیر )مجلسی :
برای طبخ این سوپ اول پیاز را نگینی خرد کرده و با گردن و بال به همراه نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و مقداری آب اجازه بدهید کمی بپزند،مرغ ها که خوب پخته شد .
جوی پوست کنده را که از قبل خیس کرده اید، را اضافه کرده و می گذاریم بپزند.در قابلمه را کاملا باز بگذارید تا جو کاملا باز و لعابدار شود.
ارسال دیدگاه