سوپ جو سفید یکی از پیش غذاهای خوشمزه و مغذی است که میتوانید به راحتی با استفاده از مایکروویو تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. در این مطلب به شما طرز تهیه سوپ جو سفید را آموزش میدهیم.
مواد لازم برای سوپ:
- جوپرک 100 گرم
- هویج سه عدد
- آب مرغ دو پیمانه
- نمک و فلفل به میزان لازم
- جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری
- خامه 50 گرم
- آب دو لیوان
مواد لازم برای سس سفید:
- شیر یک پیمانه
- کره 50 گرم
- آرد دو قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سوپ جو سفید:
- برای تهیه سس ابتدا کره را با قدرت 100 درصد (معادل 900 وات) یک تا یک و نیم دقیقه در مایکروویو میگذاریم و آرد را به آن اضافه میکنیم تا کاملاً آرد در کره حل شود.
- آنگاه شیر، نمک و فلفل را کم کم داخل آن ریخته و هم میزنیم و مجدداً ظرف بدون در را به مدت دو تا چهار دقیقه با قدرت 60 درصد در دستگاه میگذاریم تا سس آماده شود.
- برای تهیه سوپ، هویج رنده شده را با نصف لیوان آب در ظرف مناسبی ریخته و ظرف را با در بسته به مدت پنج الی شش دقیقه با قدرت 100 درصد در مایکروویو میگذاریم. سپس آب، آب مرغ و جو پرک را به هویج اضافه کرده و ظرف را با در بسته به مدت 20 تا 25 دقیقه با قدرت 100 درصد در مایکروویو قرار میدهیم.
- سس سفید آماده را به سوپ افزوده و مجدداً ظرف را بدون در به مدت پنج الی شش دقیقه با قدرت 60 درصد در دستگاه گذاشته و بعد از آن خامه، جعفری، نمک و فلفل را به سوپ اضافه میکنیم.
نکات:
- در صورت دلخواه میتوانید 100 گرم قارچ را خرد کرده و در کره تفت دهید و بعد به سوپ اضافه کنید.
- سوپ جو سفید جزو سوپهای مقوی و مغذی میباشد.
- زمان آمادهسازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدوداً 10 دقیقه است.
- و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد.
- سوپ جو سفید را میتوانید در وعده پیش غذا سرو کنید.
- همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار میل کرد.
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد.
ارسال دیدگاه