سوهان عسلی از جمله شیرینیهای سنتی و محبوب ایرانیان است که تهیه آن در منزل بسیار آسان است. شما میتوانید با دستورالعمل زیر این شیرینی خوشمزه را آماده کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- عسل ۷ قاشق غذاخوری
- شکر ۱/۲ پیمانه
- گلاب ۱/۲ پیمانه
- کره ۷۵ گرم
- خلال بادام ۱/۲ پیمانه
- کنجد ۱/۲ پیمانه
- زعفران دم کرده ۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه: ابتدا عسل را به همراه شکر و در صورت تمایل گلاب در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. مواد را هم بزنید تا شکر آب شود. بگذارید تا چند جوش بزند تا شکر کاراملی و طلایی رنگ شود. حالا کره را اضافه کنید و هم بزنید تا با سایر مواد ترکیب شود.
مواد را به دو قسمت تقسیم کنید. به نیمی از مواد خلال بادام و نصف زعفران دم کرده و به نیمه دیگر مواد کنجد و بقیه زعفران دم کرده اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
در یک سینی کاغذ روغنی پهن کنید. با احتیاط از مواد با قاشق (سایز مورد نظر) برداشته و روی کاغذ روغنی بریزید. آنها را برای چند ساعت کنار بگذارید تا سفت شوند.
نکاتی در مورد تهیه ی سوهان عسلی:
به جای گلاب میتوانید از آب جوش استفاده کنید. همچنین به جای خلال بادام و کنجد میتوانید از خلال پسته و یا هر نوع آجیل دیگری که دوست دارید استفاده کنید. سوهانها باید چند ساعت در دمای اتاق استراحت کرده تا سفت شوند.
ارسال دیدگاه