طرز تهیه سوهان عسلی؛ شیرینی خوشمزه ایرانی

چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 22

سوهان عسلی از جمله شیرینی‌های سنتی و محبوب ایرانیان است که تهیه آن در منزل بسیار آسان است. شما می‌توانید با دستورالعمل زیر این شیرینی خوشمزه را آماده کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • عسل ۷ قاشق غذاخوری
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • گلاب ۱/۲ پیمانه
  • کره ۷۵ گرم
  • خلال بادام ۱/۲ پیمانه
  • کنجد ۱/۲ پیمانه
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه: ابتدا عسل را به همراه شکر و در صورت تمایل گلاب در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. مواد را هم بزنید تا شکر آب شود. بگذارید تا چند جوش بزند تا شکر کاراملی و طلایی رنگ شود. حالا کره را اضافه کنید و هم بزنید تا با سایر مواد ترکیب شود.

مواد را به دو قسمت تقسیم کنید. به نیمی از مواد خلال بادام و نصف زعفران دم کرده و به نیمه دیگر مواد کنجد و بقیه زعفران دم کرده اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

در یک سینی کاغذ روغنی پهن کنید. با احتیاط از مواد با قاشق (سایز مورد نظر) برداشته و روی کاغذ روغنی بریزید. آن‌ها را برای چند ساعت کنار بگذارید تا سفت شوند.

نکاتی در مورد تهیه ی سوهان عسلی:

به جای گلاب می‌توانید از آب جوش استفاده کنید. همچنین به جای خلال بادام و کنجد می‌توانید از خلال پسته و یا هر نوع آجیل دیگری که دوست دارید استفاده کنید. سوهان‌ها باید چند ساعت در دمای اتاق استراحت کرده تا سفت شوند.

bhe

طرز تهیه دلمه به خوشمزه با میوه به

Capture 21

آموزش طرز تهیه جواهر پلو رنگارنگ و خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا