طرز تهیه سوفله هویج خوشمزه و ساده

دوشنبه 8 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 22

در این مقاله طرز تهیه سوفله هویج که رکن اصلی آن هویج پوره شده است، تشکیل می‌دهد. این دسر بسیار خوشمزه و لذیذ است.

مواد لازم:

  • 1. هویج
  • 2. کره
  • 3. اسانس وانیل
  • 4. تخم مرغ
  • 5. آرد
  • 6. بکینگ پودر
  • 7. نمک و شکر

طرز تهیه:

فر را روی 175 درجه سانتیگراد قرار دهید. دو قالب سوفله را با کره کمی چرب کنید. هویج‌ها را پوست بگیرید و خرد کنید. یک قابلمه بزرگ را پر از آب و نمک کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. هویج‌های خرد شده را داخل آب جوش بریزید و حدود 15 الی 20 دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس هویج‌ها را آبکشی کنید و بکوبید تا کاملاً نرم و پوره شود.

کره، اسانس وانیل و تخم‌مرغ را داخل کاسه‌ای بریزید و با هم ترکیب کنید. آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. پوره هویج را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیبی نرم و یکدست حاصل شود.

مایه سوفله را داخل قالب‌ها بریزید. قالب‌ها را به مدت 45 دقیقه داخل فر که از قبل گرم شده قرار دهید. زمانی که سوفله پف کرد و روی آن برشته و طلایی شد، یعنی آماده است. این سوفله خوشمزه را به عنوان دسر یا میان‌وعده نوش جان کنید.

نکته: سوفله هویج را می‌توانید در یک ظرف بپزید و بعد سرو کنید، یا آنکه از ابتدا مایه سوفله را در قالب‌های تک نفره بریزید و داخل فر بگذارید.

graten

طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ: لذیذترین پیش غذای ایرانی

Capture 21

طرز تهیه گراتن بادمجان خوشمزه و لذیذ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا