آموزش پخت سوفله سبزیجات و پنیر

دوشنبه، ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ آشپزی
سوفله سبزیجات و پنیر

سوفله سبزیجات و پنیر  

مجله آشپزخانه دایان:سوفله سبزیجات و پنیر نوعی میان وعده یا پیش غذای مغذی بوده که انواع سبزیجات به کار رفته در این غذا باعث تنوع بالای آن شده است. ترکیبی از سبزیجات و پنیر استفاده شده در این سوفله طعم و مزه خاصی ایجاد می‌کند که ارزش امتحان کردن را دارد.

 

مواد لازم :

کدو : ۲۰۰ گرم

 قارچ : ۲۰۰ گرم

سیب زمینی : ۸۰۰ گرم

فلفل دلمه ای قرمز و زرد : ۲ عدد

پنیر گودا : ۵۵ گرم

پنیر پارمزان : ۲۰ گرم

زرده تخم مرغ : ۵ عدد

سفیده تخم مرغ : ۷ عدد

خامه و شیر داغ : ۱ پیمانه از هر کدام

کره : ۲،۳ قاشق غذاخوری

آرد : ۴ قاشق غذاخوری

آبلیمو : ۱ قاشق مربا خوری

نمک،فلفل : به مقدار لازم

سوفله سبزیجات و پنیر

سوفله سبزیجات و پنیر

دستور تهیه:

اول از همه فر را بر روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.

سیب زمینی ها را پوست کنده و به قطعات بزرگ خردشان کنید.

کدو را بشویید و سپس آن را به صورت ورقه ای خرد کنید.

قارچ و فلفل دلمه ها را نیز بشویید و پس از خشک شدن خردشان کنید.

تمام سبزیجات را که خرد کردید در داخل ظرفی بیاندازید و ۲ قاشق روغن زیتون و نمک و فلفل بر روی آن ها بپاشید تا کمی مزه دار شوند.

کف ظرف سوفله را با کره کمی چرب کنید و با ورق آلومینیومی یقه ای دور آن بیاندازید.

کره را در تابه ای بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود و آرد را برای مدت ۲ دقیقه در آن تفت دهید.شیر را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که مایع غلیظ شود.

سپس خامه را به آن ها اضافه و هم بزنید.سپس تابه را از روی حرارت بردارید

زرده های تخم مرغ را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا زمانی که کرم رنگ شود.آن را به آرامی به مایع داغ اضافه کنید و هم بزنید.

سیب زمینی ، قارچ ، کدو و فلفل دلمه ای و پنیر را نیز به آن ها اضافه و هم بزنید و اجازه دهید تا مایع خنک شود

سفیده های تخم مرغ را نیز با آبلیمو هم بزنید و سپس به بقیه ی مواد اضافه کنید.

مخلوط را در طرف سوفله بریزید برای مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذاریدد تا بپیزند..

 

طرز تهیه ترشی یونانی خوشمزه و پرخاصیت

طرز تهیه سس مخصوص کف پیتزا

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا