
سوفله سبزیجات و پنیر
مجله آشپزخانه دایان:سوفله سبزیجات یک غذای گیاهی خوشمزه است . که ترکیبی از سبزیجات و پنیر است که در آن انواع سبزیجات به کار رفته .در این سوفله طعم و مزه خاصی ایجاد میکند که ارزش امتحان کردن را دارد.
سوفله سبزیجات در اصل یک نوع پیش غذا به حساب می آید.نخوه تهیه سوفله سبزیجات در منزل به راحتی است و بهتر است این نوع غذای مقوی و خوش طعم را برای تنوع بیشتر در برنامه غذایی تان قرار دهید.
مواد لازم سوفله سبزیجات و پنیر :
سیب زمینی : 800 گرم
فلفل دلمه ای قرمز و زرد : 2 عدد
کدو : 200 گرم
قارچ : 200 گرم
پنیر گودا : 55 گرم
پنیر پارمزان : 20 گرم
زرده تخم مرغ : 5 عدد
سفیده تخم مرغ : 7 عدد
خامه و شیر داغ : 1 پیمانه از هر کدام
کره : 2،3 قاشق غذاخوری
آرد : 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو : 1 قاشق مربا خوری
نمک،فلفل : به مقدار لازم
دستور تهیه سوفله سبزیجات و پنیر :
ابتدا دمایی فر را بر روی دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.
سیب زمینی ها را پوست کنده و به قطعات بزرگ خردشان کنید.
کدو را بشویید و سپس آن را به صورت ورقه ای خرد کنید.
قارچ و فلفل دلمه ها را نیز بشویید و پس از خشک شدن خردشان کنید.
تمام سبزیجات را که خرد کردید در داخل ظرفی بیاندازید و 2 قاشق روغن زیتون و نمک و فلفل بر روی آن ها بپاشید تا کمی مزه دار شوند.
کف ظرف سوفله را با کره کمی چرب کنید و با ورق آلومینیومی یقه ای دور آن بیاندازید.
کره را در تابه ای بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود و آرد را برای مدت 2 دقیقه در آن تفت دهید.شیر را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که مایع غلیظ شود.
سپس خامه را به آن ها اضافه و هم بزنید.سپس تابه را از روی حرارت بردارید
زرده های تخم مرغ را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا زمانی که کرم رنگ شود.آن را به آرامی به مایع داغ اضافه کنید و هم بزنید.
سیب زمینی ، قارچ ، کدو و فلفل دلمه ای و پنیر را نیز به آن ها اضافه و هم بزنید و اجازه دهید تا مایع خنک شود
سفیده های تخم مرغ را نیز با آبلیمو هم بزنید و سپس به بقیه ی مواد اضافه کنید.
مخلوط را در طرف سوفله بریزید برای مدت 20 دقیقه در فر بگذاریدد تا بپیزند..
ارسال دیدگاه