اسپاگتی یکی از محبوبترین و راحتترین غذاهای ایتالیایی است که معمولاً هم بزرگترها و هم کودکان از آن لذت میبرند. در این مقاله، طرز تهیه سه نوع مختلف از اسپاگتی را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
اسپاگتی با سوسیس
مواد لازم:
- اسپاگتی رشتهای ۵۰۰ گرم
- سوسیس ۴ عدد خرد شده
- پیاز ریز شده ۲ عدد
- سیر ریز شده ۴ حبه
- فلفل دلمه سبز ۲ عدد ریزشده
- روغن زیتون نصف لیوان
- گوجهفرنگی پوست کنده و رنده شده ۴ عدد
- رب گوجهفرنگی ۴ قاشق غذاخوری
- آب ۱ لیوان
- قرص عصاره مرغ ۱ عدد
- زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
- پودر فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری
- پودر اورگانو کمی
- نمک به مقدار لازم
- پنیر پیتزای رنده شده ۱ لیوان
طرز تهیه:
۱. اسپاگتی را طبق دستور روی پاکت آن میپزید. سپس در صافی ریخته و روی آن کمی آب سرد میریزید تا به هم نچسبند.۲. سوسیسها را به صورت حلقهای خرد کرده و در روغن سرخ کنید. سپس سیر، پیاز و فلفل دلمهای را اضافه کنید تا طلایی رنگ شوند.۳. گوجهفرنگیهای رنده شده و رب گوجهفرنگی را مخلوط کرده و به مخلوط سوسیس و سبزیجات اضافه کنید. سپس ادویهها و نمک را نیز به آن افزوده و بگذارید کمی بجوشد.۴. در نهایت، اسپاگتیها را به مخلوط اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم و در ظرف پیرکسی میریزیم. روی آن پنیر پیتزای رنده شده میریزیم و در فر به مدت نیم ساعت با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد میپزیم.
پاستا با خامه
مواد لازم:
- نصف قاشق مرباخوری نمک
- یک و نیم پیمانه گوجهفرنگی پوره شده
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۴۵۰ گرم پاستای ریگاتونی
- نصف قاشق مرباخوری فلفل سیاه
- ۷۰۰ گرم سوسیس تند ایتالیایی
- پنیر پارمسان رنده شده برای تزیین
- ۱ فنجان خامه
- یک چهارم فنجان جعفری خرد شده
- ۳ عدد سیر ریز شده
- ۱ عدد پیاز خرد شده
طرز تهیه:
۱. در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید و سوسیسها را سرخ کنید.۲. سپس پیاز و سیر را اضافه کرده و بگذارید کمی نرم شوند.۳. گوجهفرنگی و ادویهها را افزوده و بگذارید کمی بجوشد.۴. در نهایت خامه و جعفری را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن، با پاستا سرو نمایید.
اسپاگتی با سس تن ماهی
این مدل اسپاگتی بسیار ساده و سریع آماده میشود و بهخصوص برای روز مادر یک گزینه عالی است.
مواد لازم:
- ۲۲۵ گرم ماکارونی رشتهای
- یک حبه سیر (رنده شده)
- ۴۰۰ گرم گوجهفرنگی ریز خرده شده
- ۴۲۵ گرم کنسرو تن ماهی
- ۱۰ عدد زیتون سبز یا سیاه (بدون هسته)
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- یک قاشق سوپخوری روغن مایع
طرز تهیه:
۱. ماکارونیها را در آب جوش با نمک بپزید.۲. در قابلمهای دیگر سیر و گوجهفرنگی را بپزید تا نرم شوند.۳. سپس تن ماهی و زیتون و ادویهها را اضافه کرده و مخلوط نمائید.۴. در نهایت این سس را روی ماکارونیها بریزید و سرو کنید.
نکته: جوشاندن کنسروهای تن ماهی را فراموش نکنید.
ارسال دیدگاه