طرز تهیه سس بلونز ایتالیایی برای هر نوع پاستا

سه‌شنبه 30 شهریور 1400 آشپزی

در اینجا طرز تهیه سس بلونز ایتالیایی برای هر نوع پاستا را برایتان آموزش داده ایم که می توانید با هر نوع پاستایی که دوست دارید آن را سرو و میل کنید.

مواد لازم:

  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     ۵۰ گرم کره
  •     ۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
  •     ۱ عدد هویج بزرگ رنده شده
  •     ۱ ساقه کرفس رنده شده
  •     ۱۰۰ گرم ژامبون خرد شده
  •     ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  •     ۲۰۰ میلی لیتر آب گوجه فرنگی
  •     ۲ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
  •     ۵۰۰ میلی لیتر آب مرغ

طرز تهیه:

روغن زیتون و کره را در یک تابه بزرگ داغ کنید. پیاز، هویج، کرفس و ژامبون را اضافه کرده و تفت دهید. آن ها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا پیازها کاملا شفاف شوند.

گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید.آب گوجه فرنگی را بیفزایید و شعله را زیاد کنید تا تبخیر شود.

در یک کاسه، آب مرغ و پوره یا رب گوجه فرنگی را با یکدیگر مخلوط کرده و به مواد بیفزایید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم به مدت ۲ ساعت نیم جوش شود. هر نیم ساعت یکبار به آن سر زده و مواد را هم بزنید.

برای سرو این سس، پاستای موردعلاقه خود را پخته و از این سس روی آن بریزید. در آخر پنیر پارمسان افزوده و آن را سرو کنید.

طرز تهیه اسلایس گردو و قهوه

طرز تهیه کوکوی اسفناج و مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا