طرز تهیه سس باباغانوش

پنج‌شنبه 12 اسفند 1400 آشپزی
طرز تهیه سس باباغانوش

طرز تهیه سس باباغانوش

یک سس لبنانی بسیار معروف و پر طرفدار که از بادمجان و ارده تشکیل شده است و در سراسر دنیا سرو میشود! اگر از مزه ارده لذت میبرید حتما طرفدار این سس خواهید شد.

مواد لازم طرز تهیه سس باباغانوش:

  • دانه کاج تست شده (برای تزئین) یه میزان لازم
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • بادمجان (بزرگ) 1 عدد
  • اَرده 1و1/2 ق غ
  • سیر  1حبه
  • ماست ساده 1 ق غ
  • نمک وفلفل به میزان لازم
  • آب لیمو ترش 1 ق غ
  • سماق 1/2 ق چ
  • پودر فلفل قرمز 1/2 ق چ تا1 ق چ
طرز تهیه سس باباغانوش

طرز تهیه سس باباغانوش

طرز تهیه طرز تهیه سس باباغانوش: 

  • برای شروع فر رو روی دمای425 درجه فارنهایت یا220درجه سانتی گراد روشن کنید.
  • بادمجان ها رو از طول نصف کنید و چند برش روش ایجاد کنید،کمی روغن زیتون بزنید و برای30-40دقیقه داخل فر بگذارید تا کباب بشه.
  • در اواخر پخت حتما کنار فر بایستید تا نسوزه وقتی بادمجان ها کباب شدند آنها رو از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شود.

    سپس داخل بادمجان ها رو با کمک قاشق خالی کنید.

  • ماست،ارده ،آب لیمو،سیر و ادویه ها رو به بادمجان اضافه کنید و با غذاساز تا زمانی بزنید که به پوره ای کرمی و لطیف تبدیل بشه.
  • درنهایت داخل ظرف بکشید و با سماق،دانه کاج،روغن زیتون و جعفری تزئین کنید و به همراه پیتای داغ ازش لذت ببرید.
طرز تهیه سس باباغانوش

طرز تهیه سس باباغانوش

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی خامه ای
قنبرپلوشیرازی

قنبرپلوشیرازی

شیر کاکائو خانگی

طرزتهیه شیر کاکائو خانگی خوشمزه و غلیظ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا