طرز تهیه سس باباغانوش

پنج‌شنبه 12 اسفند 1400 آشپزی
طرز تهیه سس باباغانوش

طرز تهیه سس باباغانوش

یک سس لبنانی بسیار معروف و پر طرفدار که از بادمجان و ارده تشکیل شده است و در سراسر دنیا سرو میشود! اگر از مزه ارده لذت میبرید حتما طرفدار این سس خواهید شد.

مواد لازم طرز تهیه سس باباغانوش:

  • دانه کاج تست شده (برای تزئین) یه میزان لازم
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • بادمجان (بزرگ) 1 عدد
  • اَرده 1و1/2 ق غ
  • سیر  1حبه
  • ماست ساده 1 ق غ
  • نمک وفلفل به میزان لازم
  • آب لیمو ترش 1 ق غ
  • سماق 1/2 ق چ
  • پودر فلفل قرمز 1/2 ق چ تا1 ق چ
طرز تهیه سس باباغانوش

طرز تهیه سس باباغانوش

طرز تهیه طرز تهیه سس باباغانوش: 

  • برای شروع فر رو روی دمای425 درجه فارنهایت یا220درجه سانتی گراد روشن کنید.
  • بادمجان ها رو از طول نصف کنید و چند برش روش ایجاد کنید،کمی روغن زیتون بزنید و برای30-40دقیقه داخل فر بگذارید تا کباب بشه.
  • در اواخر پخت حتما کنار فر بایستید تا نسوزه وقتی بادمجان ها کباب شدند آنها رو از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شود.

    سپس داخل بادمجان ها رو با کمک قاشق خالی کنید.

  • ماست،ارده ،آب لیمو،سیر و ادویه ها رو به بادمجان اضافه کنید و با غذاساز تا زمانی بزنید که به پوره ای کرمی و لطیف تبدیل بشه.
  • درنهایت داخل ظرف بکشید و با سماق،دانه کاج،روغن زیتون و جعفری تزئین کنید و به همراه پیتای داغ ازش لذت ببرید.
طرز تهیه سس باباغانوش

طرز تهیه سس باباغانوش

قنبرپلوشیرازی

قنبرپلوشیرازی

شیر کاکائو خانگی

طرزتهیه شیر کاکائو خانگی خوشمزه و غلیظ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا