
طرز تهیه سس باباغانوش
یک سس لبنانی بسیار معروف و پر طرفدار که از بادمجان و ارده تشکیل شده است و در سراسر دنیا سرو میشود! اگر از مزه ارده لذت میبرید حتما طرفدار این سس خواهید شد.
مواد لازم طرز تهیه سس باباغانوش:
- دانه کاج تست شده (برای تزئین) یه میزان لازم
- روغن زیتون به میزان لازم
- بادمجان (بزرگ) 1 عدد
- اَرده 1و1/2 ق غ
- سیر 1حبه
- ماست ساده 1 ق غ
- نمک وفلفل به میزان لازم
- آب لیمو ترش 1 ق غ
- سماق 1/2 ق چ
- پودر فلفل قرمز 1/2 ق چ تا1 ق چ

طرز تهیه سس باباغانوش
طرز تهیه طرز تهیه سس باباغانوش:
- برای شروع فر رو روی دمای425 درجه فارنهایت یا220درجه سانتی گراد روشن کنید.
- بادمجان ها رو از طول نصف کنید و چند برش روش ایجاد کنید،کمی روغن زیتون بزنید و برای30-40دقیقه داخل فر بگذارید تا کباب بشه.
- در اواخر پخت حتما کنار فر بایستید تا نسوزه وقتی بادمجان ها کباب شدند آنها رو از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شود.
سپس داخل بادمجان ها رو با کمک قاشق خالی کنید.
- ماست،ارده ،آب لیمو،سیر و ادویه ها رو به بادمجان اضافه کنید و با غذاساز تا زمانی بزنید که به پوره ای کرمی و لطیف تبدیل بشه.
- درنهایت داخل ظرف بکشید و با سماق،دانه کاج،روغن زیتون و جعفری تزئین کنید و به همراه پیتای داغ ازش لذت ببرید.

طرز تهیه سس باباغانوش
ارسال دیدگاه