طرز تهیه سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که در مناسبتهای ویژه درست میشود. این غذا به ویژه در شب یلدا و شب عید از محبوبیت بالایی برخوردار است اما میتوان آن را به عنوان یک وعده اصلی در هر روز از هفته در نظر گرفت.
مواد لازم:
- ماهی قزل آلا 2 عدد
- برنج 2 پیمانه
- آرد 3 قاشق غذا خوری
- سبزی (تره – جعفری – گشنیز – شوید – سیر) ۲۵۰ گرم
- ادویه مخصوص ماهی (نمک-زردچوبه) به میزان لازم
طرز تهیه: آب را به جوش میآوریم و برنج را داخل آن میریزیم. وقتی برنج جوش زد، سبزی را اضافه میکنیم (نمک + روغن). برنج که کمی نرم شد، آبکش میکنیم و برنج را دم میکنیم. ماهیها را در آرد و زردچوبه و ادویه میغلطانیم. روغن را داغ کرده و ماهی را درون تابه قرار میدهیم. وقتی یک سمت ماهی سرخ شد، آن را برمیگردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود.
نکات: برنج را از شب قبل شسته و با نمک خیس کنید. سبزی را شسته و در آبکش بریزید تا آب آن کاملا” گرفته شود و سپس آن را کاملا” خرد نمائید. سیر تازه را بعد از گرفتن ساقههای آن خرد نموده و داخل سبزی میریزیم. میتوانید سیر را بصورت درسته در روی برنج دم کرده بگذارید که فقط از عطر آن استفاده نمائید.
ارسال دیدگاه