طرز تهیه ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ

چهارشنبه 4 اسفند 1400 آشپزی
طرز تهیه ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ

طرز تهیه ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ

فست فود ها همیشه جز دسته غذاهای پر طرفدار بوده اند اگر چه مضر هستند اما به دلیلی طعم و مزه خوب آنها ، نمیشود از فست فود گذشت! در این مطلب طرز تهیه ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ پرطرفدار را به شما آموزش می دهیم.

 

طرز تهیه ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ

طرز تهیه ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ

مواد لازم ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ:

  • قارچ 200 گرم
  • گوشت (چرخ کرده) 400 گرم
  • تخم مرغ  1 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری به میزان لازم
  • پیاز  1 عدد
  • سبزی (شامل ترخان،مرزه،آویشن خشک) 1 قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • پنیر چدار به میزان لازم
  • سیر  2 حبه
  • پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
  • پودر موسیر 1 قاشق مرباخوری
ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ

ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ

طرز تهیه ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ:

ابتدا پیاز را پوست کنده و به همراه سیر پوست کنده و قارچ شسته شده داخل میکسر ریخته و کاملا یکنواخت کنید.پس از میکس شدن مواد را داخل صافی ریخته و اجازه دهید آب اضافی آنها خارج شود (حدودا 1 ساعت).گوشت چرخ کرده را روی سطح کار خوب پهن کنید سپس تخم مرغ، پیاز و قارچ میکس شده ، رب گوجه فرنگی ، سبزی معطر ، پودر سیر،پودر موسیر،نمک و فلفل را در مرکز گوشت بریزید و از اطراف گوشت را جمع کرده و با دست شروع به ورز دادن کنید ، پس از اینکه احساس کردید مواد خوب باهم ترکیب شده اند مجدد گوشت را پهن کنید و مقداری آرد سوخاری روی مایه همبرگر بریزید و آن را ورز دهید.

ریختن آرد سوخاری را تا جایی ادامه دهید که مایه حالت شکل پذیر داشته باشد یعنی بتوانید به راحتی به آن شکل دهید و خیلی شل یا سفت نباشد.پس از آماده شدن مایه همبرگر آن را داخل نایلون ریخته و 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد آن را خارج کرده و قالب بزنید و در تابه سرخ کنید یا آنکه روی ذغال کباب کنید.پس از آنکه هر دو طرف سرخ شد یک تا 2 ورق پنیر چدار روی همبرگر قرار دهید و اجازه دهید پنیر آب شود سپس آن را داخل نان مخصوص همبرگر قرار داده و با سایر مواد دلخواه سرو کنید.

نکات:

توجه داشته باشید که اگر زیاد از حد از آرد سوخاری استفاده کنید همبرگز شما خشک و غیر قابل مصرف میشود (برای بدست آوردن مقدار دقیق آرد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری آرد گوشت را چند دقیقه ورز دهید ، اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و آبداری دارد پس آرد شما کافی بوده است ، اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود میتوانید مقداری دیگر آرد سوخاری به آن اضافه کنید.)در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا رنده شده هم داخل مایه همبرگر بریزید.میتوانید مایه همبرگر آماده شده را فریز کرده و در زمانهای مختلف مورد مصرف قرار دهید.

ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ

ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ

طرز تهیه پارمزان بادمجان

رولت مرغ چرخ کرده بدون فر

رولت مرغ چرخ کرده بدون فر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا