
طرز تهیه ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ
فست فود ها همیشه جز دسته غذاهای پر طرفدار بوده اند اگر چه مضر هستند اما به دلیلی طعم و مزه خوب آنها ، نمیشود از فست فود گذشت! در این مطلب طرز تهیه ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ پرطرفدار را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ
مواد لازم ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ:
- قارچ 200 گرم
- گوشت (چرخ کرده) 400 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- آرد سوخاری به میزان لازم
- پیاز 1 عدد
- سبزی (شامل ترخان،مرزه،آویشن خشک) 1 قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- پنیر چدار به میزان لازم
- سیر 2 حبه
- پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
- پودر موسیر 1 قاشق مرباخوری

ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ
طرز تهیه ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ:
ابتدا پیاز را پوست کنده و به همراه سیر پوست کنده و قارچ شسته شده داخل میکسر ریخته و کاملا یکنواخت کنید.پس از میکس شدن مواد را داخل صافی ریخته و اجازه دهید آب اضافی آنها خارج شود (حدودا 1 ساعت).گوشت چرخ کرده را روی سطح کار خوب پهن کنید سپس تخم مرغ، پیاز و قارچ میکس شده ، رب گوجه فرنگی ، سبزی معطر ، پودر سیر،پودر موسیر،نمک و فلفل را در مرکز گوشت بریزید و از اطراف گوشت را جمع کرده و با دست شروع به ورز دادن کنید ، پس از اینکه احساس کردید مواد خوب باهم ترکیب شده اند مجدد گوشت را پهن کنید و مقداری آرد سوخاری روی مایه همبرگر بریزید و آن را ورز دهید.
ریختن آرد سوخاری را تا جایی ادامه دهید که مایه حالت شکل پذیر داشته باشد یعنی بتوانید به راحتی به آن شکل دهید و خیلی شل یا سفت نباشد.پس از آماده شدن مایه همبرگر آن را داخل نایلون ریخته و 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد آن را خارج کرده و قالب بزنید و در تابه سرخ کنید یا آنکه روی ذغال کباب کنید.پس از آنکه هر دو طرف سرخ شد یک تا 2 ورق پنیر چدار روی همبرگر قرار دهید و اجازه دهید پنیر آب شود سپس آن را داخل نان مخصوص همبرگر قرار داده و با سایر مواد دلخواه سرو کنید.
نکات:
توجه داشته باشید که اگر زیاد از حد از آرد سوخاری استفاده کنید همبرگز شما خشک و غیر قابل مصرف میشود (برای بدست آوردن مقدار دقیق آرد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری آرد گوشت را چند دقیقه ورز دهید ، اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و آبداری دارد پس آرد شما کافی بوده است ، اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود میتوانید مقداری دیگر آرد سوخاری به آن اضافه کنید.)در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا رنده شده هم داخل مایه همبرگر بریزید.میتوانید مایه همبرگر آماده شده را فریز کرده و در زمانهای مختلف مورد مصرف قرار دهید.

ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ
ارسال دیدگاه