آموزش طرز تهیه ساندویچ هات داگ با نان تست خوشمزه

چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 3

در این مطلب طرز تهیه ساندویچ هات داگ با نان تست یا لقمه های بسیار زیبای هات داگ را آموزش داده ایم که می توانید برای مهمانی های خانوادگی یا دوستانه آن ها را تهیه و سرو کنید.

این ساندویچ های کوچک به مواد خاصی نیاز ندارند و در سریع ترین زمان ممکن درست می شوند.

مواد لازم:

  • ۲ ورقه نان تست سفید
  • ۲ ورقه پنیر
  • ۲ عدد هات داگ
  • ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
  • سس کچاپ و خردل برای سرو
  • جعفری خرد شده برای تزئین

 

طرز تهیه ساندویچ هات داگ با نان تست:

1. کناره های نان های تست را با چاقو برش داده و کنار بگذارید.

2. روی بخش میانی نان یک ورقه پنیر قرار دهید. هات داگ پخته شده را روی آن بگذارید و رول کنید.

3. نوارهای باریک باقی مانده از کناره های نان را با فاصله از هم روی یک کیسه پلاستیکی بچینید، سس مایونز بمالید.

 

لقمه هات داگ را روی این نوارها گذاشته و رول کنید.

4. همین کار را با بقیه مواد تکرار کنید.

5. آن ها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه درون تستر یا فر بپزید.

6. رول های هات داگ را با جعفری تزئین و با سس کچاپ و خردل سرو کنید.

اشتباه در میوه خوردن

چطور میوه ها را به درستی بشوییم و از بیماری‌ها جلوگیری کنیم؟

غذاهای سالم برای بعد جراحی

طرز تهیه سوپ جو سفید خوشمزه و سریع

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا