ساندویچ هات داگ با نان تست

چهارشنبه 26 آبان 1400 آشپزی

در این مطلب طرز تهیه ساندویچ هات داگ با نان تست یا لقمه های بسیار زیبای هات داگ را آموزش داده ایم که می توانید برای مهمانی های خانوادگی یا دوستانه آن ها را تهیه و سرو کنید.

این ساندویچ های کوچک به مواد خاصی نیاز ندارند و در سریع ترین زمان ممکن درست می شوند.

مواد لازم:

  •     ۲ ورقه نان تست سفید
  •     ۲ ورقه پنیر
  •     ۲ عدد هات داگ
  •     ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
  •     سس کچاپ و خردل برای سرو
  •     جعفری خرد شده برای تزئین

 

طرز تهیه ساندویچ هات داگ با نان تست :

1. کناره های نان های تست را با چاقو برش داده و کنار بگذارید.

2. روی بخش میانی نان یک ورقه پنیر قرار دهید. هات داگ پخته شده را روی آن بگذارید و رول کنید.

3. نوارهای باریک باقی مانده از کناره های نان را با فاصله از هم روی یک کیسه پلاستیکی بچینید، سس مایونز بمالید.

 

لقمه هات داگ را روی این نوارها گذاشته و رول کنید.

4. همین کار را با با بقیه مواد تکرار کنید.

5. آن ها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه درون تستر یا فر بپزید.

6. رول های هات داگ را با جعفری تزئین و با سس کچاپ و خردل سرو کنید.

مواد غذایی که سالم نیست

خوراکی شاهانه و کم خرج

یک خواب راحت

کلم بروکلی کبابی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا