طرز تهیه ساندویچ ران مرغ با سالاد کلم

یکشنبه 8 اسفند 1400 آشپزی

ساندویچ ران مرغ با سالاد کلم

یک ساندویج خوشمزه که همراه مرغ تهیه میشود و سالادکلم درکنار آن به عم خوب آن می افزاید. می توانید با طرز تهیه ساندویچ ران مرغ با سالاد کلم این غذا را در خانه، خیلی خیلی بهتر از بیرون درست کنید.

مواد لازم ساندویچ ران مرغ با سالاد کلم:

  • ران مرغ  ۴ شیشه
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • نان همبرگر ۴ عدد
  • هویج ۲ عدد
  • کلم سفید ۱ عدد کوچک
  • پیاز ۱ عدد کوچک
  • ماست ۲ قاشق غذاخوری
  • سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
  • منداب ۱ مشت

 طرز تهیه ساندویچ ران مرغ با سالاد کلم:

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ران های مرغ را با رنده ی پوست و آب لیمو، فلفل چیلی، سیر و نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. روی آن ها را بپوشانید و برای ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا مزه دار شوند.

در این میان سالاد کلم را تهیه کنید. هویج، کلم و پیاز خرد شده را در کاسه ای بریزید. ماست و سس خردل را به آن ها اضافه کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و خوب با هم ترکیب کنید.

ران های مرغ را در سینی فر بگذارید (پوست آن ها رو به بالا باشد) و برای ۳۰ دقیقه تا زمانی که مغز پخت و طلایی شوند، در فر بپزید.آن ها را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس استخوان های ران ها را از آن ها خارج کنید.

تکه های نان را از وسط نصف کنید و آن ها را تست کنید. مقداری سالاد کلم، یک ران مرغ و تعدادی برگ منداب بین ۲ برش نان قرار دهید و میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی ساندویچ ران مرغ با سالاد کلم:

فلفل چیلی را از وسط نصف کنید، دانه های آن را جدا کنید و سپس آن را نازک برش دهید.سیر را پوست بگیرید و با لبه ی چاقو له کنید.هویج ها را پوست بگیرید و سپس آن ها را با پوست کن به شکل ورقه های نازک طولی برش دهید.کلم سفید را ۴ قسمت کنید و بعد آن را نازک خلالی کنید.پیاز را پوست بگیرید و نازک خلالی کنید. ران های مرغ باید به مدت ۳۰ دقیقه مزه دار شوند.

تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

نحوه پخت بامیه مرغ

نحوه پخت بامیه مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا