طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ

شنبه 15 آبان 1400 آشپزی
میان وعده های خوشمزه

تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین و املاح ضروری برای بدن انسان است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ را به شما آموزش دهیم.

مواد مورد نیاز:

  • اسفناج (بخارپز شده): یک دوم پیمانه
  • قارچ (اسلایس شده): یک دوم پیمانه
  • گوجه فرنگی (اسلایس شده): یک دوم پیمانه
  • کدو (بخارپز و اسلایس شده): یک دوم پیمانه
  • ژامبون گوشت: 3 ورقه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • پنیر چدار: 1 ورقه
  • نان گرد: 1 عدد

 

ساندویچ تخم مرغ

روش پخت ساندویچ تخم مرغ :

 

نان را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و قسمت زیر آن را روی سطح صافی قرار دهید.

 

کدو را روی یک قسمت از نان بچینید. سپس اسفناج را در کنار آن بگذارید.

به ترتیب گوجه فرنگی و قارچ را روی مواد بگذارید. بعد پنیر چدار را روی آن قرار دهید.

نان حاوی مواد را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، قرار دهید تا پنیر ذوب شود، سپس از فر خارج کنید.

ژامبون را روی پنیر بچینید.

تخم مرغ را عسلی کرده و روی پنیر قرار دهید. بعد طرف دیگر نان را روی آن بگذارید و سرو کنید.

براونی

براونی و چای؛ دسر زمستانی

لیمو

یخ نوش لیمو؛ رفع عطش در روزهای گرم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا