ماهی سالمون با رویه خردل یک وعده غذایی خوشمزه و سالم است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. در این مقاله، طرز تهیه سالمون کبابی را با شما به اشتراک میگذاریم تا از طعم بینظیر آن در کنار سبزیجات تازه لذت ببرید.
مواد لازم :
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- موسیر ۱ عدد بزرگ
- سرکه قرمز ۱/۴ پیمانه
- سس خردل ۱/۴ پیمانه
- شکر قهوهای ۱/۴ پیمانه
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- ماهی سالمون ۱ تکه
- شاهی ۱ مشت
- لیمو ۱ عدد
طرز تهیه:
گریل فر را روشن کنید (اگر دستگاه باربیکیو دارید از آن هم میتوانید استفاده کنید). در قابلمه ی کوچکی، روغن زیتون را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. موسیر را در آن ریخته و برای حدود ۳ دقیقه تا نرم شود، تفت دهید. سرکه را اضافه کرده و برای ۱ دقیقه حرارت دهید تا کمی از آن تبخیر شود. سس خردل و شکر قهوهای را اضافه کنید و برای ۱ دقیقه ی دیگر مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. به آنها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و مواد را از روی حرارت بردارید.
در سینی فر فویل آلومینیومی پهن کرده و فیلههای سالمون را روی آن بگذارید. به فیلهها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. نصف پیمانه از مواد رویه را با قلمو روی فیلهها بمالید. فیلهها را برای حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه تا مغز پخت شوند، گریل کنید. بقیه ی مواد رویه را هم در حین پخت روی فیلهها بزنید.
ماهی سالمون را به همراه برگهای شاهی و برشهای لیمو سرو کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی سالمون با رویه خردل:
موسیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید. از یک تکه فیله ی سالمون به وزن تقریبا ۱۴۰۰ گرم استفاده کنید. پوست آن را جدا کرده و آن را به ۸ قسمت تقسیم کنید. تقریبا به ۳۵۰ گرم شاهی نیاز دارید. ساقههای کلفت آنها را جدا کنید. لیمو را قاچ کنید.
ارسال دیدگاه