طرز تهیه سالاد یاناک

شنبه 27 شهریور 1400 آشپزی

 اگر عاشق تربچه هستید، در این مطلب حتما با ما همراه باشید. در اینجا طرز تهیه سالادی را به شما آموزش داده ایم که بیسِ آن تربچه است و نام آن سالاد یاناک است.

مواد مورد نیاز:

  • سینه مرغ: 150 گرم
  • سیر (له شده): 3 حبه
  • پیازچه  (ساطوری خرد شده): 1 ق س
  • گشنیز (ساطوری خرد شده): 1 ق س
  • فلفل چیلی (خرد شده): 1 عدد
  • زنجبیل تازه (رنده شده): 10 گرم
  • تربچه (با پوست خلالی خردشده): 250 گرم
  • سس مایونز: 150 گرم
  • سس سویا: 2 ق س
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

2 حبه سیر، سس مایونز، فلفل چیلی، سس سویا، زنجبیل، نمک و فلفل را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.

سینه مرغ را به همراه 1 حبه سیر، نمک و فلفل داخل قابلمه ای پخته و بعد بگذارید تا خنک شود. سپس آن را خلالی ریز خرد کنید.

داخل قالب کمربندی مربع شکلی با ابعاد دلخواه به ترتیب و به صورت لایه ای تربچه، پیازچه، گشنیز، سینه مرغ و مقداری مخلوط سس بریزید

(به این ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود و در آخر روی سالاد تربچه باشد). سپس روی آن مقداری سس بمالید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه مواد با هم مخلوط شود.

سالاد را از قالب خارج کرده و بقیه سس را روی آن بمالید. سپس به دلخواه تزیین و سرو کنید.

طرز تهیه شیرینی نخودچی

طرز تهیه پای سیب و دارچین

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا