سالاد ماکارونی یکی از آن غذاهایی است که میتواند به عنوان یک وعده سبک و مغذی مورد استفاده قرار گیرد. در اینجا به شما طرز تهیه سالاد ماکارونی مدیترانه ای را آموزش میدهیم که با طعمی خاص و جذاب میتواند هر سفری را دلپذیرتر سازد.
مواد لازم:
- ماکارونی فرمی (فارفاله) 350 گرم
- خیار (متوسط) 3 عدد
- گوجه گیلاسی (نصف شده) 1 پیمانه
- زیتون سیاه 2/3 پیمانه
- پیاز قرمز (حلقه شده) 1/2 یک متوسط
- پنیر (فتا / رنده شده) 100 گرم
چاشنی سالاد:
- روغن زیتون 1/4 پیمانه
- آبلیو تازه 1 ق غ
- سرکه قرمز 3 ق غ
- پونه کوهی (خشک یا تازه /خرد شده) 2 ق چ
- نمک 1/4 ق چ
- سیر 2 حبه
- عسل (اختیاری/ یا هر شیرین کننده دلخواه) 1 ق چ
- فلفل قرمز 1 پینچ
- فلفل سیاه + سفید 1/4 ق چ
طرز تهیه:
ابتدا طبق دستور پشت بسته پاستا را آماده نموده، سپس آبکش کنید و زیر آب سرد (به مدت 20 تا 30 ثانیه) بگیرید. به ظرف دیگری انتقال دهید. سپس گوجه گیلاسی، خیار، زیتون و پنیر را اضافه کنید. مواد چاشنی را با هم ترکیب نموده و به مواد سالاد اضافه کنید تا کاملا ظرف را پوشش دهد. سپس با هم ترکیب کنید تا مواد سالاد به خوبی به چاشنی آغشته شود.
نکات دستور:
در دستور از زیتون کالاماتا که یک نوع زیتون یونانی است استفاده شده، شما میتوانید از زیتون سیاه یا نوع دیگری هم استفاده کنید. در صورت در دسترس نبودن پونه کوهی از پونه ساده خشک یا تازه استفاده کنید. میتوانید بجای فلفل سفید از فلفل سیاه استفاده کنید. استفاده از عسل در دستور اختیاری است. برای این دستور پاستا نوع فارفاله پیشنهاد میشود، اما بنا به سلیقه خود میتوانید از شکل دیگری استفاده کنید.
در دستور از نوعی خیار انگلیسی با سایز بزرگ استفاده شده و از خیار معمولی میتوانید بصورت حلقه یا نیم دایره استفاده کنید.
ارسال دیدگاه