طرز تهیه سالاد لوبیا

دوشنبه 22 اردیبهشت 1399 آشپزی

همانطور که میدانید وعده های غذایی به پیش غذا ، غذای اصلی و دسر ختم میشود.

معمولا برخی مواقع به خاطر رژیم غذایی که داریم و تناسب اندام مجبور هستیم از خوردن غذا های سنگین بپرهیزیم.

اینجا ما برای شما عزیزان دستور پخت یکی از غذاهای سبک و راحت و تند جنوبی رو نوشتیم.

دوستانی که مشکل رژیم غذایی و تناسب اندام ندارند هم میتونن به عنوان پیش غذا استفاده کنند.

میتونید برای دستور پخت های غذاهای گوناگون اینجا را کلیک کنید.

 

سالاد لوبیا

مواد لازم :

لوبیا چیتی 2 لیوان

پیاز 2 عدد

رب گوجه نصف لیوان

سس مایونز به میزان دلخواه

نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه :

لوبیا ها را از شب قبل میخیسانیم .بعد با مقداری آب و یک استکان سرکه می پزیم. تقریبا 1 ساعت با زودپز.

پیاز ها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم.

ادویه و فلفل و نمک را به دلخواه اضافه میکنیم. ( ترجیحا فلفل قرمز زیاد استفاده شود)

رب را اضافه کرده و در روغن و پیاز تفت میدهیم و لوبیا ها را که از آب گرفتیم به مواد اضافه میکنیم.

حدود 5 دقیقه مخلوط کنید و هم بزنید. سپس بگذارید خوب خنک شود.

به دلخواه چند قاشق سس مایونز اضافه کرده و مخلوط کنید تا تقریبا مواد کالباسی رنگ شود.

ترجیحا به همراه گوجه ، خیارشور ، کاهو و نان باگت سرو شود.

نوش جان.

طرز تهیه چلوکباب وزیری

تهیه کیک باقلواخوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا