سالادها از جمله پرطرفدارترین خوراکهایی هستند که این روزها سرو میشوند، این خوراکیها به دلیل کالری کم از سوی خانوادهها با استقبال روبهرو می شوند. این بار دستور ساده طرز تهیه سالاد سیب زمینی را برای شما تدارک دیدهایم: با ما همراه باشید.
سیب زمینی یکی از مادههای اصلی غذایی است که میتوان آن را برای تهیه بسیاری از غذاها و سالادها استفاده کرد. هر چند در این دستور از سیب زمینی استامبولی نام برده ایم، شما هیچ اجباری برای استفاده از آن ندارید. اگر زمانی که تصمیم به تهیه این سالاد گرفتید سیب زمین معمولی در خانه موجود بود از همان استفاده کنید. همچنین این موضوع را یادآوری میکنم که شما ناچار نیستید از تمام مواد که در دستور آمده استفاده کنید، اگر افراد از بوی رزماری خوششان نمیآید، میتوانید رزماری را از این سالاد حذف کنید تا همه از طعم آن لذت ببرند.
مواد لازم:
- نیم کیلو سیب زمینی استامبولی خرد شده به قطعات متوسط
- یک لیوان لوبیا سبز تازه، خرد شده
- نصف لیوان روغن زیتون
- نصف استکان سرکه سفید یا قرمز
- یک کاسه ماست خوری پر جعفری خرد شده
- خردل به اندازه دلخواه
- رزماری
- یک دانه موسیر ریز خرد شده
- نمک و فلفل
طرز تهیه:
سیب زمینی و لوبیاها را بخارپز کنید. البته آبپز کردن آنها هم ایرادی ندارد اما وقتی سبزیجات بخارپز میشوند شکل و طعم خود را بهتر حفظ میکنند. از این جهت بخارپز کردن آنها را توصیه میکنیم.
بعد آنها را در آبکش بریزید و بگذارید تا سرد شود. یادتان باشد که وقتی مواد سالاد به خوبی سرد شده باشند، سس و روغن بهتر جذب میشوند. سیبزمینیها و لوبیاهای سرد شده را در یک ظرف بزرگ بریزید.
روغن زیتون، سرکه، جعفری، موسیر، رزماری و نمک و فلفل را خوب با هم مخلوط کنید و وقتی مطمئن شدید که این مخلوط یکدست است آن را به ظرف سیبزمینی و لوبیا اضافه کرده هم بزنید.
این نوع سالاد سیبزمینی یک سالاد پایه است و میتوانید هر آنچه را که میل دارید به آن اضافه کنید، گوجه فرنگی، پیازچه، زیتون، سبزیجات آبپز، انواع سبزیجات کنسروی یا حتی تخممرغ از جمله موادی هستند که میتوانید به سالادتان اضافه کنید.
ارسال دیدگاه