طرز تهیه زولبیاهای خوشمزه‌ی ماه رمضان

دوشنبه 15 آذر 1400 آشپزی
حالا که در ماه مبارک رمضان قرار داریم. ماه خوردنِ زولبیا و بامیه فرا رسیده است. در این مطلب طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:

  • نشاسته  ۲۰۰ گرم
  • ماست‏ ۱۸۰ گرم
  • آرد  ۲۰ گرم
  • زعفران حل شده  ۱ قاشق سوپ خوری
  • روغن جامد  ۱ قاشق چای خوری
  • جوش شیرین  ۱/۲ قاشق چای خوری
  • آب یا گلاب  ۱ قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای شربت:

 

  • شکر ۲ فنجان
  • آب  ۱ فنجان
  • گلاب  ۲ قاشق سوپ خوری
  • زعفران حل شده  ۱ قاشق مربا خوری
  • آبلیمو  ۱ قاشق مربا خوری 

 طرز تهیه:

1-نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقیقه ای صبر می كنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود.

2-سپس آرد را اضافه می كنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یكدست شود.

3-روغن جامد را اضافه كرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می كنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم.

4-در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می كنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی كه روغن روی شعله قرار دارد

زولبیا را توسط قیف در روغن كاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و كوچك فرم می دهیم و بلافاصله پس از كمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می كنیم.

5-زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از۱۵- ۱۰ دقیقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.

طرز تهیه شربت :

1-آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبلیمو را می ریزیم.

2-پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.

سایر نکات:

برای سرخ كردن بامیه و زولبیا از روغن مایع استفاده كنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.

مربای هلو و شلیل

سوپ پیاز فرانسوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا