طرز تهیه رول پنیری مرغ خوشمزه و ساده

یکشنبه 28 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 134

در اینجا، یک غذای بسیار زیبا و خوشمزه برایتان در نظر گرفته ایم که در واقع، لقمه های کوچک مرغ سوخاری، به همراه سس گوجه فرنگی و پنیر هستند که با چاشنی هایی که به آن اضافه می کنید، طعمی عالی پیدا خواهند کرد. همراهمان باشید.

مواد لازم رول پنیری مرغ :

  • ۲۴ عدد نان گرد و کوچک
  • ۶ حبه سیر خرد شده
  • یک عدد پیاز خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری ریحان
  • ½ قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
  • ½ قاشق چایخوری آویشن
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ۳ پیمانه سس مارینارا
  • ۴۵۰ گرم مرغ پخته و ریش ریش شده
  • ۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • ۴۵۰ گرم پنیر موزارلای تازه
Capture 132مرغ ” width=”300″ height=”298″ />

طرز تهیه رول پنیری مرغ :

1-فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2- بخش داخلی نان ها را خالی کنید. با دست، خمیرهای باقی مانده را فشار دهید تا فضای داخلی نان کاملا خالی و باز شود.

3-روغن زیتون، پیاز و سیر را درون تابه ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه تفت دهید تا کاملا طلایی شوند.

4-آویشن، ریحان، پرک فلفل قرمز، نمک، سس مارینارا، مرغ و پنیر پارمسان را اضافه کنید. آن ها را تا زمانی که سس تبخیر شده و غلیظ شود، هم بزنید.

5-در کف نان، یک لایه موزارلای تازه بگذارید. یک چهارم آن را با مخلوط مرغ پر کنید. روی آن یک لایه دیگر پنیر قرار دهید.

6-همین کار را با تمامی نان ها و مواد تکرار کنید.

7- آن ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا پنیرها آب شوند.

8- در آخر با ریحان تازه تزئین و سرو کنید.

Capture 137

طرز تهیه املت خوشمزه و سالم بدون روغن

نان شیرمال

طرز تهیه نان شیرمال خانگی خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا