رول سیب کاراملی  با سس کارامل

چهارشنبه 27 بهمن 1400 آشپزی
طرز تهیه رول سیب کاراملی با سس کارامل

طرز تهیه رول سیب کاراملی با سس کارامل

 

شیرینی های رولی، همیشه طرفداران زیادی را در سراسر جهان داشته اند در این مطلب طرز تهیه رول سیب کاراملی  با سس کارامل را به شما آموزش داده ایم.امیدواریم از آن لذت ببرید

 

اطلاعات لازم رول سیب کاراملی  با سس کارامل:

  • مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 25 دقیقه
  • میزان سرو: 4 تا 6 نفر
رول سیب کاراملی  با سس کارامل

رول سیب کاراملی  با سس کارامل

 

مواد لازم خمیر:

  • آرد: 300 گرم
  • بیکینگ پودر: 2 ق چ
  • کرده سرد: 30 گرم
  • شیر حدود سه چهارم پیمانه
  • شکر: یک ق چ

 

مواد لازم میانی:

  • شکر قهوه ای: یک ق س
  • دارچین: یک ق چ
  • گردو (خردشده): 200 گرم
  • آب: یک چهارم پیمانه
  • شکر: یک ق س

مواد لازم سس کارامل:

طرز تهیه رول سیب کاراملی با سس کارامل

طرز تهیه رول سیب کاراملی با سس کارامل

طرز تهیه رول سیب کاراملی  با سس کارامل:

سیب ها را خرد کرده و با یک چهارم پیمانه آب و یک قاشق سوپ خوری شکر مخلوط کرده و در ظرف دربسته، روی شعله قرار دهید تا سیب نرم شده و آب نداشته باشد. سپس کنار بگذارید تا خنک شود.

آرد، بیکینگ پودر و شکر را در ظرفی ریخته و با کره سرد مخلوط کنید تا به صورت خرده نان درآید. سپس وسط آن را گود کرده و شیر را کم کم به آن اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید. خمیر را روی سطح کار بخوبی ورز داده و به ابعاد حدود 30×40 سانتیمتر باز کنید. دارچین و یک قاشق سوپخوری شکر قهوه ای را روی خمیر پاشیده و سیب خنک شده و گردوی خردشده را نیز روی خمیر بریزید. به طوری که دو لبه طولی خمیر، حدود یک سانتیمتر خالی بماند.

خمیر را در راستای طول، رول کرده و با چاقوی تیزی، رول را به 11 قسمت مساوی برش دهید و برش ها را داخل قالب کمربنید 23 سانتیمتری بچینید. توجه داشته باشید که درز رول ها به سمت کف قالب ها باشد و 9 تا از برش ها دیواره قالب را پوشانده و دو تای دیگر، وسط قرار گیرد.

قالب آماده را در فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا روی شیرینی طلایی شود. پس از پخت ، چند دقیقه صبر کرده و سپس رول های آماده را روی توری سیمی بگذارید تا خنک شود و رویشان را با سس کارامل بپوشانید و به دلخواه با گردوی خردشده تریین کنید.

طرز تهیه رول سیب کاراملی با سس کارامل

طرز تهیه رول سیب کاراملی با سس کارامل

طرز تهیه سس کارامل:

همه مواد را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شده و بجوشد و حدود سه دقیقه هم نزنید و اجازه دهید تا مخلوط غلیظی به دست آید. این سس را به صورت داغ، روی رول ها بریزید.

نکته:

شیر به اندازه ای به خمیر اضافه می شود که خمیر نرمی حاصل شود. امکان دارد همه شیر استفاده نشود. اگر هم خمیر جمع نشد می توانید مقدار شیر بیشتری اضافه کنید تا خمیر جمع شود.پس از ورز دادن خمیر اگر صاف و یکدست نشد، می توانید خمیر را داخل نایلون قرار داده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

نان یوخه شیرازی

نان یوخه شیرازی+طرز تهیه

ایشلی کوکه 

ایشلی کوکه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا