
در این مطلب طرز تهیه رولت مرغ و سالسا را به شما آموزش داده ایم که با سس سالسا طعم دار شده است. سس سالسا یک سس تند است که بسیار خوشمزه و لذیذ است و اکثرا با مرغ سرو میشود .
مواد مورد نیاز:
- سینه مرغ: 250 گرم
- تخم مرغ: 4 عدد
- پیاز (نگینی خرد شده): 1 عدد
- سیب زمینی: 1 عدد
- هویج (خردشده): 2 عدد
- پاپریکا: یک چهارم ق چ
- فلفل چیلی: یک چهارم ق چ
- هات داگ: 2 عدد
- پنیر چدار (ورقه ای): 4 عدد
- خیار شور: 2 عدد
- سس سالسا: 3 ق س
- سس مایونز: 3 ق س
- سس خردل: 1 ق س
- نمک: به میزان لازم
- کره: 30 گرم
روش پخت:
پیاز را درون تابه ای به همراه مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود. بعد سینه مرغ، مقدار آب، نمک، پاپریکا، فلفل چیلی، سیب زمینی و هویج را به آن بیفزایید و بگذارید تا بپزد.
سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و هویج و سیب زمینی را رنده کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، سپس زرده را به مخلوط مرغ، هویج و سیب زمینی بیفزایید.
در ظرف دیگری سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سبک شود. بعد آن را به مخلوط زرده تخم مرغ و مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
کف سینی با ابعاد 30 در 40 سانتی متر را کاغذ روغنی بیندازید و با کره چرب کنید.
سپس مخلوط مواد را درون قالب بریزید و در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 10 دقیقه بگذارید تا بپزد.
مواد را روی کاغذ روغنی دیگری پهن کنید و کاغذ روغنی پشت آن را جدا کنید.
سس سالسا، سس مایونز و سس خردل را درون ظرفی ریخته و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید. سپس آن را روی رولت بمالید. بعد در یک طرف آن هات داگ، خیارشور و پنیر چدار قرار داده و با استفاده از
کاغذ روغنی آن را رول کرده و به مدت 60 دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
رولت آماده شده را از یخچال بیرون آورده، با استفاده از چاقویی برش دهید. سپس درون ظرفی قرار داده و با گوجه گیلاسی تزیین و سرو کنید.
ارسال دیدگاه