» دسر » پخت “رولت بلک فارست” بدون آرد

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۲/۱۱ - ۱۷:۰۹

 کد خبر: 143406
 357 بازدید

پخت “رولت بلک فارست” بدون آرد

پخت “رولت بلک فارست” بدون آرد

مواد لازم برای رولت ژله ای بدون آردرولت بلک فارست
رولت بلک فارست
  • تخم مرغ بزرگ هم دما با اتاق ۶ عدد زرده و سفیده جدا
  • شکر سه چهارم فنجان
  • پودر کاکائو نصف فنجان
  • نمک یک هشتم ق چ
  • پودر شکر برای پاشیدن روی سطح کار

مواد لازم برای کرم شکلاتی

  • خامه قنادی ۱ فنجان
  • شکلات رنده شده ۶۰ گرم

مواد لازم برای جمع کردن رولت

  • خامه قنادی ۱ و یک چهارم فنجان
  • شیر خشک ۱ ق غ + ۱ ق چ
  • شکر ۲ ق غ
  • شکلات رنده شده
  • مربای گیلاس ۱ فنجان

طرز تهیه رولت بلک فارست بدون آرد

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک سینی ۲۵ * ۳۸ سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کناری بگذارید .
شکر و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا کرمی شود ولی حباب نزند . پودر کاکائو را روی زرده ها الک کرده هم بزنید .
سفیده تخم مرغ و نمک را در ظرفی دیگر با سرعت بالا هم بزنید تا فرم گرفته حجیم شود .
سفیده ها را در ۳ مرحله به زرده ها اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید تا یکدست شود . سپس خمیر را روی سینی پهن کنید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید بپزد . خمیر در حین پخت پف زیادی میکند ولی بعد از خارج شدن از فر پفش میخوابد . رولت را کناری بگذارید تا کاملا خنک شود .
برای تهیه کرم شکلاتی :خامه را روی حرارت بگذارید تا از اطراف ریزجوش بزنید سپس روی شکلات بریزید و بگذارید ۱ دقیقه بماند سپس به آرامی هم بزنید تا شکلات ذوب شود . سپس کناری بگذارید تا به دمای اتاق برسد . سپس با سرعت متوسط هم بزنید تا تقریبا فرم بگیرد .
برای جمع کردن رولت :خامه و شیر خشک را مخلوط نموده هم بزنید تا یکدست شود سپس شکر را اضافه کرده هم بزنید تا کمی فرم بگیرد .
با یک کاردک اطراف کیک را راز سینی جدا کنید و ری یک سطح که با پودر شکر پوشانده اید برگردانید . کاغذ روغنی پشت کیک را به آرامی جدا کنید و رویش را با کرم شکلاتی بپوشانید .
روش کرم شکلاتی در صورت تمایل مربای گیلاس سا گیلاس گلسه بریزید و از طرف کوتاه شروع به رول کردن نمایید .
روی سطح رولت را کاملا با خامه فرم گرفته بپوشانید و شکلات شیو شده بپاشید و۱ – ۸ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود سپس سرو نمایید .
منبع:نمناک

برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : دسر
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.