» برگزیده » روشی فوق العاده آسان برای ساخت روغن خراطین

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۶/۱۸ - ۱۸:۰۰

 کد خبر: 85089
 5235 بازدید

روشی فوق العاده آسان برای ساخت روغن خراطین

روشی فوق العاده آسان برای ساخت روغن خراطین
یکی از روغن‌های طبی که از گذشته‌های دور مورد مصرف بوده و اولین بار دانشمند ایرانی ابن سینا آنرا کشف نمود، روغن کرم خاکی یا خراطین است که از نوعی کرم خاکی تهیه می‌شود. از خواص روغن خراطین امروزه برای افزایش حجم سینه‌ها، باسن، چاق کردن صورت، جوانسازی پوست، رفع مشکلات جنسی آقایان، حجم دهی عضلات و … استفاده می‌شود. با توجه به اینکه از این روغن در نقاط حساس بدن استفاده می‌شود، تشخیص اصل بودن روغن خراطین بسیار مهم می‌باشد. در این مطلب شما را با روش‌های تشخیص روغن خراطین اصل و طرز تهیه آن در منزل آشنا می‌کنیم. با ستاره همراه باشید.
امروزه از روغن خراطین در محصولات آرایشی و بهداشتی جوان کننده پوست استفاده میشود. از همین رو، تشخیص روغن خراطین اصل به دلیل تماس آن با نقاط حساس بدن بسیار اهمیت دارد. روغن خراطین اصل دارای رنگ اخرایی و بوی تند است و حالت روغنی و مایع دارد. در ادامه با طرز تهیه و نحوه تشخیص روغن خراطین اصل آشنا خواهید شد.

روش‌های تشخیص روغن خراطین اصل

روغن خراطین اصل از کرم خاکی به دو روش سنتی و صنعتی تهیه می‌شود و بهترین نوع آن، نوعی است که درصد خراطین موجود در آن بالاترین مقدار ممکن باشد. تشخیص روغن خراطین اصل بسیار مهم است و می‌تواند به پیشگیری از عوارض جانبی و ناگوار استفاده از روغن‌های تقلبی کمک کند. راه‌های تشخیص روغن خراطین اصل عبارتند از:
  • ماده: ماده اصلی روغن خراطین، کرم خراطین یا همان کرم خاکی ایزینیا فوتیدا است که امروزه طی فرایندی خاص و با کمک تجهیزات پیشرفته، ترکیبات و عناصر خود را وارد روغن‌های پایه می‌نماید.
  • رنگ: روغن خراطین اصل خرمایی یا قهوه‌ای مایل به تیره است که به مرور بر اثر ته نشین شدن ذرات معلق خراطین، رنگ این روغن زرد می‌شود.
  • بو: روغن خراطین اصل  بویی گرم و نسبتا تند دارد.
  • حالت: روغن خراطین اصل به‌صورت روغنی و مایع است و به هیچ عنوان سفت و جامد نیست. بنابراین از خرید روغنی که بصورت کِرِم و جامد و در بسته‌های تیره رنگ است، خودداری فرمائید.

لازم به ذکر است، روغن خراطین اصل هنگام مصرف، موجب گرم شدن در اندام می‌شود و اصلا نباید با حالت پف فوری و غیرطبیعی همراه باشد. اگر اینطور باشد به این معنی است که روغن تقلبی بوده و دارای مواد شیمیایی کورتون‌دار است که موجب پف کردن موقت می‌شود و متأسفانه عوارض زیاد دارد.
بر اساس توصیه پزشکان متخصص طب سنتی، با توجه به اینکه بیشتر مردم تخصص شناسایی و تشخیص روغن خراطین اصل را ندارند و رنگ و بوی مشابه را هم می‌شود به صورت تقلبی ایجاد کرد، افراد می‌توانند با مراجعه به داروخانه‌های دانشگاه و کلینیک‌های طب سنتی روغن خراطین را با اطمینان تهیه کنند. برای اشنایی با مهمترین خواص روغن خراطین و تجربه مصرف کنندگان مطالعه مطلب زیر را پیشنهاد میکنیم.

 

طرز تهیه روغن خراطین خانگی

ترکیبات لازم: کرم خراطین ۱ واحد، روغن زیتون ۲ واحد

کرم خراطین را از محل‌های مطمئن خریداری یا خودتان پرورش دهید. سپس معده آنرا تخلیه کنید و آن‌ها را نیم کوب نمایید. یک واحد از کرم‌های نیمکوب شده را با ۲ واحد با روغن زیتون مخلوط نموده و در آفتاب قرار دهید. هر چند روز یکبار ظرف روغن را تکان داده و هم بزنید تا مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. پس از ۱۵ روز، روغن را صاف کنید.

سایر ویژگی‌های روغن خراطین اصل

کرمی که برای تهیه روغن خراطین استفاده می‌شود، دارای نام علمی آیزینیا فوتیدا است که در زبان فارسی به کرم قرمز خاکی حلقوی بارانی و در سطح بین‏ المللی به کرم قرمز کالیفرنیایی (Red Worm California) معروف است. از کرم خراطین اولین بار دانشمند ایرانی ابوعلی سینا، روغنی را تهیه نمود و آن را با روغن زیتون و با روغن کنجد ترکیب کرده و برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌کرد. این کرم با تولید مثل هر هفته، با ویژگی داشتن ۷۰ درصد پروتئین در مقایسه با درصد پروتئین گوشت قرمز (۲۵%) یعنی بیش از سه برابر و همچنین دارای امگا ۳ یکی از مخلوقات نادر خداوند از لحاظ مواد غذایی می‌باشد.

در سال ۱۹۸۵ شرکت آرایشی بهداشتی داو استفاده از این کرم خاکی و روغن استخراج شده از آن را در محصولات خود آغاز نمود و اولین سری محصولات با ویژگی جوان کننده پوست در سال ۱۹۸۷ به بازار عرضه شد.
این روغن دارای ۷۰ درصد پروتئین و ترکیبات امگا ۳، امگا ۶، امگا ۹ و مواد مغذی فراوان است. همچنین ویتامین‌های موجود در روغن خراطین اصل شامل ریبوفلاوین، پانتونیک اسید، تیامین، پیریدوکسین، ویتامین ب ۱۲، اسید فولیک و بیوتین است که تاثیر به سزایی در غذا رسانی به بافت‌های پوستی و تولید کلاژن دارد.
همچنین این روغن دارای خواص متفاوتی نظیر اثرات آنتی اکسیدانی و محرک رشد سلولی است و استفاده از آن باعث بازسازی اپی تلیوم و افزایش سنتز برخی فاکتور‌های رشد می‌شود. در مکانیسم این محصول می‌توان افزایش مقدار کلاژن و آرایش منظم‌تر رشته‌های کلاژنی، تکثیر فیبروبلاستی، تحریک روند رگزایی و کاهش تعداد سلول‌های آماس را نام برد. هم اکنون نیز بیشتر شرکت‌های پیشتاز صنعت تولید مواد آرایشی، از این روغن برای تولید انواع صابون و کرم استفاده می‌کنند. علاوه بر این فضولات این کرم کودی بنام ورمی کمپوست با خواص منحصر بفردی تولید می‌کند.
اگر ساخت این روغن برای شما سخت می باشد می توانید برای خرید روغن خراطین اصل اینجا کلیک کنید

برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : برگزیده , سلامت
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.