رنگینک گردو و خرما یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با ترکیب خرما و گردو تهیه میشود. این دسر به خصوص در ماههای گرم سال و در مهمانیها بسیار مورد توجه است.
مواد لازم برای تهیه رنگینک گردو و خرما:
- آرد 2 لیوان
- کره 200 گرم
- پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
- دارچین 1/2 قاشق چایخوری
- رطب یا خرما مقدار لازم
- مغز گردو مقدار لازم
- پودر قند یا پودر پسته یا نارگیل برای تزیین
دستور پخت رنگینک گردو و خرما:
کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. آرد را روی کره ذوب شده الک کنید و با قاشق چوبی و حرارت متوسط مرتب هم بزنید تا آرد در کره سرخ شود.
پس از اینکه رنگ آرد طلایی شد، پودر هل و پودر دارچین را اضافه کنید. کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
هسته خرماها را خارج کنید و داخل خرماها را با مغز گردو پر کنید و در ظرفی کنار هم بگذارید. سپس مخلوط کره و آرد را روی خرماها بریزید تا روی آنها را بپوشاند.
نکته ها: رنگینک را 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود. سپس روی آن را با پودر پسته یا پودر قند یا نارگیل تزیین و سرو کنید. میتوانید مغز گردو را با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا تُست شود. استفاده از آرد سبوس دار مزه و طعم بهتری به رنگینک میدهد.
ارسال دیدگاه