طرز تهیه رنگینک گردو و خرما خوشمزه و ساده

شنبه 24 خرداد 1404 آشپزی
رنگینک گردو وخرما

رنگینک گردو و خرما یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با ترکیب خرما و گردو تهیه می‌شود. این دسر به خصوص در ماه‌های گرم سال و در مهمانی‌ها بسیار مورد توجه است.

مواد لازم برای تهیه رنگینک گردو و خرما:

  • آرد 2 لیوان
  • کره 200 گرم
  • پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
  • دارچین 1/2 قاشق چایخوری
  • رطب یا خرما مقدار لازم
  • مغز گردو مقدار لازم
  • پودر قند یا پودر پسته یا نارگیل برای تزیین

دستور پخت رنگینک گردو و خرما:

کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. آرد را روی کره ذوب شده الک کنید و با قاشق چوبی و حرارت متوسط مرتب هم بزنید تا آرد در کره سرخ شود.

پس از اینکه رنگ آرد طلایی شد، پودر هل و پودر دارچین را اضافه کنید. کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

هسته خرماها را خارج کنید و داخل خرماها را با مغز گردو پر کنید و در ظرفی کنار هم بگذارید. سپس مخلوط کره و آرد را روی خرماها بریزید تا روی آنها را بپوشاند.

نکته ها: رنگینک را 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود. سپس روی آن را با پودر پسته یا پودر قند یا نارگیل تزیین و سرو کنید. می‌توانید مغز گردو را با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا تُست شود. استفاده از آرد سبوس دار مزه و طعم بهتری به رنگینک می‌دهد.

Capture 13

طرز تهیه رنگينک با طعم‌ شكلات خوشمزه و ساده

پخت چیز کیک آلبالو

طرز تهیه چیز کیک آلبالو خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا