طرز تهیه رشته پلو با مرغ
رشته پلو با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که از برنج، رشته پلویی، مرغ، پیاز، زردچوبه، نمک، فلفل و زعفران تهیه می شود. این غذا به دلیل طعم و مزه لذیذ و همچنین سادگی تهیه آن، در بین مردم ایران بسیار محبوب است.
مواد لازم رشته پلو با مرغ:
برنج: ۳ پیمانه
رشته پلویی: ۱۰۰ گرم
مرغ: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
طرز تهیه رشته پلو با مرغ
مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و با پیاز خرد شده، زردچوبه، نمک و فلفل در یک قابلمه بریزید و تفت دهید تا مرغ تغییر رنگ دهد.
مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا مرغ بپزد.
در یک قابلمه دیگر، برنج را با مقداری آب و نمک بپزید تا نرم شود.
رشته پلویی را به برنج اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها نرم شوند.
مرغ پخته شده را به برنج و رشته اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
زعفران دم کرده را به برنج اضافه کنید و هم بزنید تا برنج به رنگ زعفرانی درآید.
برنج را در یک قابلمه یا دیس بریزید و دم بگذارید.
مقداری کشمش را داخل ۲ قاشق روغن حیوانی و با حرارت کم تفت می دهیم تا کشمش ها پف نکند.
با کشمش و پیاز داغ و مرغ رو روی رشته پلو را تزیین کرده و سرو می کنیم.
نکات:
برای پخت بهتر مرغ، می توانید آن را قبل از تفت دادن، با مقداری آب و پیاز خرد شده بپزید تا نیم پز شود.
اگر می خواهید رشته پلو شما خوش عطرتر شود، می توانید از رشته پلویی زعفرانی استفاده کنید.
برای اینکه رشته ها به هم نچسبند، می توانید کمی روغن به آن ها اضافه کنید.
ارسال دیدگاه