طرز تهیه رب پلو شیرازی با مرغ خوشمزه و ساده

یکشنبه 25 خرداد 1404 آشپزی
طرز تهیه رب پلو شیرازی با مرغ

یکی از غذاهای لذیذ و سریع که طعم بی‌نظیری دارد، رب پلو شیرازی با مرغ است. در تهیه این غذا به جای رب گوجه، از رب انار استفاده می‌شود. این خوراکی محبوب را می‌توانید به صورت گیاهی یا با ترکیب ماهیچه نیز سرو کنید. در اینجا با طرز تهیه رب پلوی شیرازی آشنا می‌شوید.

طرز تهیه رب پلو شیرازی با مرغ

مواد لازم برای تهیه رب پلو شیرازی:

  • برنج: چهار پیمانه
  • رب انار: 1/2 پیمانه
  • گردو نگینی خرد شده: نصف پیمانه
  • پیاز داغ: چهار قاشق سوپخوری
  • روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم
  • کشمش پلویی: نصف پیمانه
  • مرغ پخته و سرخ شده: سه قطعه
  • شکر: 2 قاشق سوپ خوریطرز تهیه رب پلو شیرازی با مرغ

طرز تهیه رب پلو شیرازی:

  1. برای تهیه رب پلوی شیرازی ابتدا برنج را شسته و با نمک دو تا سه ساعت خیس می‌کنیم.
  2. در یک قابلمه مناسب آب را جوش آورده و برنج را در آب جوش ریخته تا کمی نرم شود، سپس در آبکش می‌ریزیم.
  3. در ظرفی جداگانه روغن ریخته و کشمش، رب انار، گردو و پیاز داغ را در روغن تفت می‌دهیم. شکر، نمک و فلفل را افزوده و حرارت را خاموش می‌کنیم.
  4. در قابلمه‌ای که می‌خواهیم برنج دم کنیم، روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر را انداخته، سپس مواد تفت داده شده را لابه‌لای برنج قرار داده و برنج را دم می‌کنیم.
  5. پس از دم کشیدن برنج، رب پلو را در ظرف سرو کشیده و روی آن را با برنج زعفرانی و مرغ ریش‌ریش شده یا ته مرغ سرخ شده تزیین می‌کنیم.

نکته:

  • اگر از رب انار شیرین استفاده می‌کنید، می‌توانید شکر را حذف نمایید.
  • رب پلو شیرازی را می‌توانید با گوشت قلقلی سرخ شده و ماهیچه نیز سرو کنید.
Capture 3

کباب کوبیده بناب: لذت طعم و عطر بی‌نظیر آن

۱۳۰۳۵۴

طرز تهیه آش آبغوره خوشمزه و سالم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا