طرز تهیه رب پلو شیرازی با مرغ
یک غذای بسیار ساده و سریع که طعم لذیذی دارد ، برخلاف تصورتان در تهیه این غذا از رب گوجه استفاده نشده است بلکه از رب انار است!این غذا را هم بصورت گیاهی و هم با ترکیب ماهیچه میتوان سرو کرد. از مرغ هم میتوان استفاده کرد . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه رب پلوی شیرازی با ما همراه باشید
مواد لازم برای تهیه رب پلو شیرازی :
- برنج: چهار پیمانه
- رب انار :1/2 پیمانه
- گردو نگینی خرد شده : نصف پیمانه
- پیاز داغ : چهار قاشق سوپخوری
- روغن، نمک و فلفل : به میزان لازم
- کشمش پلویی : نصف پیمانه
- مرغ پخته و سرخ شده: سه قطعه
- شکر 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه رب پلو شیرازی :
- برای تهیه رب پلوی شیرازی ابتدا برنج را شسته، با نمک دو تا سه ساعت خیس میکنیم.
- در یک قابلمه مناسب آب را جوش آورده و برنج را در آب جوش ریخته تا کمی نرم شود، سپس در آبکش میریزیم
- زمانی که برنج در حال جوشیدن میباشددر ظرفی جدا گانه روغن ریخته کشمشو رب انار، گردو و پیاز داغ در روغن تفت میدهیم. شکر، نمک و فلفل را افزوده و حرارت را خاموش میکنیم.
- در قابلمه که می خواهیم برنج دم کنیم روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر را انداخته سپس مواد تفت داده را لابهلای برنج قرار داده و برنج را دم میکنیم،
- پس از دم کشیدن برنج رب پلو را در ظرف سرو کشیده و روی آن را با برنج زعفرانی و مرغ ریش ریش شده یا ته مرغ سرخ شده تزیین می کنیم .
نکته:
- اگر از رب انار شیرین استفاده میکنید، میتوانید شکر را حذف نمایید.
- رب پلو شیرازی را میتوانید با گوشت قلقلی سرخ شده و ماهیچه نیز سرو کنید.
ارسال دیدگاه