طرز تهیه ذرت مکزیکی – گوناگون

یکشنبه 7 آبان 1396 گوناگون

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز، مواد لازم:

کنسرو ذرت     1 عدد

قارچ خرد شده  50 گرم

کره گیاهی      30 گرم

پودر سیر        1 قاشق چایخوری

پودر آویشن     1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه      به میزان لازم

آبلیموی تازه     1 قاشق سوپخوری

مایونز در صورت تمایل

 

طرز تهیه:

قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید سپس کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه در ظرف را ببندید تا ذرت کاملا داغ شود.مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود.کره،پودر سیر،پودر آویشن،فلفل سیاه،مایونز و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و سپس سرو نمایید.دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.

 

نمناک

2025

منبع : جام نیوز

نکاتی برای خرید کفش مناسب مدرسه

تصاویر اولین رستوران رباتیک ایران

درمان یبوست در 3 دقیقه فقط با فشار یک نقطه - گوناگون

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا