در این مقاله باما با طرز تهیه دو نوع شیرینی با کره بادام زمینی همراه باشید. کره بادام زمینی نه تنها طعمی خوشمزه دارد، بلکه خواص بینظیری نیز برای سلامتی ما به ارمغان میآورد. این ماده غذایی غنی از پروتئین و ویتامینهاست و میتواند به عنوان یک افزودنی عالی در دستورهای غذایی قرار گیرد.
کره بادام زمینی دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است که به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند. در ادامه به طرز تهیه دو نوع شیرینی با کره بادام زمینی خواهیم پرداخت:
کوکی کره بادام زمینی
مواد لازم:
- تخم مرغ: یک عدد
- کره بادام زمینی: یک چهارم پیمانه
- آرد: 110 گرم
- بیکینگ پودر: یک دوم ق چ
- شکر قهوه ای: 100 گرم
- شکر: 2 ق س
- وانیل شکری: یک دوم ق چ
- کره (به دمای محیط رسیده): 2 ق چ
طرز تهیه:
فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کره و کره بادام زمینی را با همزن برقی بزنید تا سبک شود. سپس شکر قهوهای را به آن اضافه کرده و تخممرغ را به همراه وانیل شکری اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و کرمی شود. مواد خشک (آرد و بیکینگ پودر) را با یکدیگر مخلوط و الک کرده و طی دو مرحله به سایر مواد اضافه کنید و با سرعت کم همزن مواد را بزنید. یک قاشق سوپخوری از خمیر کوکی را برداشته و در سطح گرد کنید و در شکر سفید بغلتانید. کوکیها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله قرار دهید و به مدت 12 دقیقه درون فر بگذارید تا بپزد.
کاپ کیک با کره بادام زمینی
مواد لازم:
- کره یا مارگارین: 25 گرم
- کره بادام زمینی: 115 گرم
- شکر قهوه ای: 225 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- شیر: 100 میلی لیتر
- آرد: 225 گرم
- بیکینگ پودر: 2 ق چ
- وانیل: یک چهارم ق چ
طرز تهیه کاپ کیک:
کره و کره بادام زمینی را کمی با همزن برقی زده تا با هم ترکیب شوند. سپس شکر قهوهای را اضافه کنید و ترکیب کرهای را حدود سه دقیقه بزنید تا رنگش روشن شود. بعد تخممرغها را دانهدانه اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخممرغ حدود یک دقیقه با همزن برقی بزنید. سپس وانیل را نیز بیفزایید. همزن را خاموش کنید و کنار بگذارید. در آخر، ترکیب آرد و بیکینگ پودر دو بار الک شده را برای بار سوم کم کم بر روی مواد الک کنید و به تناوب شیر را نیز بیفزایید و با لیسک هم بزنید.
مایه آماده را در قالبهای کاپ کیک بریزید و دوسوم از هر قالب را پر کنید و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 25 الی 30 دقیقه قرار دهید. پس از پخت، کاپ کیکها را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند.
نکته:
برای تهیه کاپ کیک ابتدا تمام مواد اولیه را به دمای محیط برسانید. فر را نیم ساعت قبل روشن نمایید تا کاملاً داغ باشد.
ارسال دیدگاه