طرز تهیه دلمه به خوشمزه و آسان

سه‌شنبه 9 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 39

دلمه یکی از غذاهای محبوب در آشپزی ایرانی است که با وجود زحمت و زمان مورد نیاز برای تهیه آن، همواره جایگاه ویژه‌ای در سفره‌ها دارد. در این مطلب طرز تهیه دلمه بِه را قدم به قدم به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده
  • پیاز
  • زردچوبه
  • فلفل سیاه
  • رب گوجه‌فرنگی
  • لپه
  • برنج
  • کشمش، زرشک و گردو خرد شده (اختیاری)
  • به
  • نمک و فلفل
  • پودر دارچین
  • آلو خیس خورده
  • سرکه
  • شکر (اختیاری)
  • جعفری خرد شده (برای سرو)

زمان پخت: حدود ۴۵ دقیقه

برای تهیه دلمه به ابتدا پیاز و گوشت چرخ کرده را با زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید. لپه را خیس کرده و حدود دو ساعت بپزید. برنج را یک ساعت خیس کرده و سپس ۱۰ دقیقه در آب جوش بجوشانید. همه مواد را به مخلوط گوشت اضافه کرده و کمی تفت دهید.

سر به را جدا کرده و داخل آن را به آرامی خالی کنید. سپس داخل به را با مخلوط پر کنید و سرش را بگذارید. دلمه‌ها را در سس که از پیاز سرخ‌شده، زردچوبه، رب، فلفل، نمک، پودر دارچین، آلو و آب تهیه شده، قرار دهید تا بپزند.

نکات مهم برای تهیه دلمه به:

1- پس از خالی کردن به، آن را داخل مقداری سرکه و آب قرار دهید تا سیاه نشود.

2- می‌توانید سبزیجات معطر را نیز به مخلوط اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد.

Capture 40

روش تهیه صبحانه قارچ و گوشت با تخم مرغ خوشمزه!

Capture 149

طرز تهیه برش های هندوانه با شربت لیمو خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا