دسر کازان دیبی ترکی یک دسر خوشمزه و محبوب است که با طعم و بافت لطیفی که دارد، میتواند مهمانان شما را شگفتزده کند. این دسر با رویه کاراملی و عطر گلاب و هل، یک تجربه لذتبخش را برای شما فراهم میآورد. در اینجا طرز تهیه این دسر را به شما آموزش میدهیم.
- شیر: ۳ لیوان
- آرد برنج: ۶ قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت: ۶ قاشق غذا خوری
- شکر: ۱ لیوان
- گلاب: ۲/۳ لیوان
- وانیل: ۱ قاشق چای خوری
- هل شکسته: ۶ عدد
- خامه صبحانه: ۳ قاشق غذا خوری
- کره: ۱ قاشق غذا خوری
- خلال پسته، بادام، گردو: جهت تزیین
زمان آماده شدن: ۲ ساعت
طرز تهیه دسر کازان دیبی ترکی:
- در ظرف مناسبی آرد برنج، نشاسته ذرت و شکر را در شیر سرد به خوبی حل کرده تا یک دست شود و روی شعله قرار دهید.
- بعد از داغ شدن شیر، هل شکسته و همچنین گلاب و وانیل را اضافه کنید و تا قوام آمدن مرتب روی شعله ملایم هم بزنید. بعد از قوام آمدن، خامه را اضافه کرده و هم بزنید.
- حالا وقت آمادهسازی رویه کاراملی است. کف ظرف مورد نظر کره آب کرده و شکر میپاشیم و ظرف را روی شعله گذاشته تا شکر ذوب شده و کاراملی شود.
- بعد از کاراملی شدن، ۲ قاشق از مایع دسر را روی کارامل داغ ریخته و هم بزنید. در حین آماده کردن رویه کاراملی، چند دقیقهای یک بار مایع دسر را هم بزنید تا نبندد. مایع دسر را آرام داخل ظرف ریخته و ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.
- این دسر به راحتی از داخل ظرف بیرون میآید. آن را داخل ظرف پذیرایی برگردانید و با خلال تزیین کنید.
ارسال دیدگاه