
دسر کازان دیبی ترکی
یک دسر ترکی خوشمزه که بافت لطیفی در کنار رویه کاراملی دارددر اولین فرصت این دسر خوشمزه را تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید
مواد لازم برای تهیه کازان دیبی
- شیر۳ لیوان آرد برنج
- 6 قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت۶ قاشق غذا خوری
- شکر1 لیوان
- گلاب 2/3لیوان
- وانیل1 قاشق چای خوری
- هل شکسته۶ عدد
- خامه صبحانه3 قاشق غدا خوری
- کره1 قاشق غذا خوری
- خلال پسته، بادام، گردو جهت تزیین
دسر کازان دیبی ترکی
طرز تهیه دسر کازان دیبی ترکی
- در ظرف مناسبی آرد برنج، نشاسته ذرت و شکر را در شیر سردبه خوبی حل کرده تا یک دست شود و روی شعله قرار دهید.
بعد از داغ شدن شیر، هل شکسته (تا بعد بتونیم از داخل مایع بیرون بیاریم) و همچنین گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم و تا قوام آمدن مرتب روی شعله ملایم هم میزنیم، بعداز قوام آمدن و خاموش کردن شعله خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
- حالا وقت آمادهسازی رویه کاراملی هست کف ظرف مورد نظر کره آب کرده و شکر می پاشیم و ظرف رو روی شعله گذاشته تا شکر ذوب شده و کاراملی بشود، مرتب ظرف رو بچرخانید تا شکر نسوزه
- بعد کاراملی شدن ۲ قاشق از مایع دسر رو روی کارمل داغ ریخته و هم بزنیدتا لایه کاراملی ضخیم شود ، در حین آماده کردن رویه کاراملی چند دقیقه ای یکبار مایع دسر رو هم بزنید تا نبنده. مایع دسر را آرام داخل ظرف ریخته و ۲ ساعت داخل یخچال میذاریم.
- این دسر براحتی از داخل ظرف بیرون میاد اون رو داخل ظرف پذیرایی برگردونید و با خلال تزیین کنید
دسر کازان دیبی ترکی
ارسال دیدگاه