طرز تهیه دسر کازان دیبی ترکی خوشمزه و ساده

جمعه 23 خرداد 1404 آشپزی
Capture 9

دسر کازان دیبی ترکی یک دسر خوشمزه و محبوب است که با طعم و بافت لطیفی که دارد، می‌تواند مهمانان شما را شگفت‌زده کند. این دسر با رویه کاراملی و عطر گلاب و هل، یک تجربه لذت‌بخش را برای شما فراهم می‌آورد. در اینجا طرز تهیه این دسر را به شما آموزش می‌دهیم.

  • شیر: ۳ لیوان
  • آرد برنج: ۶ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: ۶ قاشق غذا خوری
  • شکر: ۱ لیوان
  • گلاب: ۲/۳ لیوان
  • وانیل: ۱ قاشق چای خوری
  • هل شکسته: ۶ عدد
  • خامه صبحانه: ۳ قاشق غذا خوری
  • کره: ۱ قاشق غذا خوری
  • خلال پسته، بادام، گردو: جهت تزیین

زمان آماده شدن: ۲ ساعت

دسر کازان دیبی ترکی

طرز تهیه دسر کازان دیبی ترکی:

  1. در ظرف مناسبی آرد برنج، نشاسته ذرت و شکر را در شیر سرد به خوبی حل کرده تا یک دست شود و روی شعله قرار دهید.
  2. بعد از داغ شدن شیر، هل شکسته و همچنین گلاب و وانیل را اضافه کنید و تا قوام آمدن مرتب روی شعله ملایم هم بزنید. بعد از قوام آمدن، خامه را اضافه کرده و هم بزنید.
  3. حالا وقت آماده‌سازی رویه کاراملی است. کف ظرف مورد نظر کره آب کرده و شکر می‌پاشیم و ظرف را روی شعله گذاشته تا شکر ذوب شده و کاراملی شود.
  4. بعد از کاراملی شدن، ۲ قاشق از مایع دسر را روی کارامل داغ ریخته و هم بزنید. در حین آماده کردن رویه کاراملی، چند دقیقه‌ای یک بار مایع دسر را هم بزنید تا نبندد. مایع دسر را آرام داخل ظرف ریخته و ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.
  5. این دسر به راحتی از داخل ظرف بیرون می‌آید. آن را داخل ظرف پذیرایی برگردانید و با خلال تزیین کنید.
۱۴۰۲۴۱

طرز تهیه پودینگ خرما خوشمزه و مقوی

پارمیجانای مرغ غذای لذیذ ایتالیایی

طرز تهیه پارمیجانای مرغ خوشمزه و اصیل ایتالیایی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا