طرز تهیه دسر پودینگ شکلات و بستنی

شنبه 3 شهریور 1397 دسته‌بندی نشده
طرز تهیه دسر پودینگ شکلات و بستنی

 پودینگ یکی از انواع دسرها است که از طرفدار بسیاری هم دارد. پودینگ شکلات و بستنی یکی از دسرهای تابستانی خوش طعم است که می توانید با دستور ساده زیر آن را درست کنید

مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلات و بستنی

شکلات نیمه شیرین : 150 گرم
کره : 4 قاشق غذاخوری
شکر : 1/4 فنجان
پودر قند : 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ : 2 جدا شده
عصاره وانیل : 1/2 قاشق چایخوری
نمک : 1/4 قاشق چایخوری
بستنی : مقداری

طرز تهیه پودینگ شکلات و بستنی

فر را روی دمای 375 درجه گرم کنید.
شکلات و کره را درون ظرفی به روش بن ماری با هم مخلوط کنید.
بعد از حل شدن، 2 قاشق غذاخوری شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.
در یک کاسه سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا حالت پف دار پیدا کند.
به آرامیدو قاشق غذاخوری پودر قند را اضافه کنید.
به آرامی مخلوط سفیده تخم مرغ را به مخلوط شکلات و کره و تخم مرغ اضافه کنید.
مایع پودینگ را درون ظرف های مخصوصبریزید و درون فر برای 20 تا 25 دقیقه قرار دهید.
برای اطمینان از پخت یک خلال دندان درون پودینگ ها فرو ببرید و بیرون آورید، اگر کیک به آن نچسبیده بود یه این معنی است که پودینگ شما آماده است.
برای تزیین روی پودینگ مقداری بستنی وانیلی قرار دهید.

منبع:سیمرغ

bafte kolahe , va shale

بافت کلاه وشال گردن مدل (پیچ و لوزی)

این جملات آزاردهنده را هرگز به همسرتان نگویید

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا