راهنمای کامل طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی خوشمزه

چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 160

پاناکوتا یکی از دسرهای معروف ایتالیایی است که با طعم‌های مختلفی مانند قهوه و وانیل تهیه می‌شود. در اینجا ما به شما طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی را آموزش می‌دهیم که طعمی بی‌نظیر و دلپذیر دارد.

مواد لازم:

  • شیر 3 پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • خامه یک بسته
  • پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • گلاب ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد حل کنید و سپس آن را بر روی حرارت غیرمستقیم به روش بن ماری حل کنید تا مایع شفافی به دست آید. در این مرحله، شیر، زعفران و شکر را در یک قابلمه بریزید و بگذارید تا به جوش بیاید. در صورتی که رنگ زعفران دلخواه نبود، می‌توانید زعفران بیشتری اضافه کنید تا به رنگ مناسب برسد. پس از به جوش آمدن، گلاب و وانیل را اضافه کنید. توجه داشته باشید که گلاب را در مرحله اول اضافه نکنید، زیرا موجب تلخی مواد می‌شود.

سپس ژلاتین حل شده را به مخلوط شیر اضافه کنید و اجازه دهید تا خنک شود. در این مرحله، خامه را کمی هم بزنید تا نرم شود (نیازی نیست که کاملاً فرم بگیرد). زمانی که دمای خامه و مخلوط یکسان شد، خامه را به مواد اضافه کنید. همچنین می‌توانید کمی از مخلوط را به خامه اضافه کنید و سپس بقیه را اضافه کنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند. در نهایت، مخلوط را در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

Capture 161

طرز تهیه بیسکویت های درخت کریسمس: شیوه‌ای زیبا و خوشمزه

Capture 159

طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه با سس سیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا