طرز تهیه دال عدس خوشمزه و مقوی

پنج‌شنبه 14 فروردین 1404 آشپزی
طرز تهیه دال عدس جنوبی

دال عدس یکی از غذاهای محلی و سنتی جنوبی ها می باشد که معمولاً آن را تند درست می‌کنند و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو می‌شود.

مواد لازم برای دال عدس

  • عدس قرمز: یک و نیم پیمانه
  • سیر کوبیده: 3 حبه
  • پیاز خردشده: 1 عدد بزرگ
  • سیب زمینی: 2 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • تمر هندی: 1 پیمانه

طرز تهیه دال عدس

ابتدا عدس را پاک کرده و خیس می‌کنیم. پس از گذشت ده دقیقه، عدس را با سیب زمینی خردشده به همراه 2 تا 3 لیوان آب می‌گذاریم بپزد. تمر هندی را نیز خیس کرده و کنار می‌گذاریم.

در این هنگام پیاز را سرخ کرده و سیر کوبیده شده را به آن اضافه می‌کنیم. وقتی که بوی سیر بلند شد، به مقدار لازم رب گوجه فرنگی و همچنین نمک و فلفل و زردچوبه را به مواد می‌افزاییم.

در این مرحله تمر هندی را از صافی رد کرده و به باقی مواد اضافه می‌کنیم. البته میزان این مواد به تعداد نفرات مصرف کننده بستگی دارد.

در مرحله آخر این مواد را به عدس و سیب زمینی که در ابتدا پخته بودیم، اضافه می‌کنیم. پس از اینکه غذا جوش خورد و آب آن گرفته شد، غذای ما آماده خواهد بود.

برای بهبود طعم دال عدس، می‌توانید از ادویه‌های مختلف و یا سبزیجات تازه در کنار آن استفاده کنید.

دستور پخت فلافل بندری خوشمزه اصل

طرز تهیه فلافل خوشمزه و ترد با نکات ویژه

طرز تهیه ۲ روش کوکو سیب زمینی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی: دو روش خوشمزه و سریع

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا