دال عدس یکی از غذاهای محلی و سنتی جنوبی ها می باشد که معمولاً آن را تند درست میکنند و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو میشود.
مواد لازم برای دال عدس
- عدس قرمز: یک و نیم پیمانه
- سیر کوبیده: 3 حبه
- پیاز خردشده: 1 عدد بزرگ
- سیب زمینی: 2 عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- تمر هندی: 1 پیمانه
طرز تهیه دال عدس
ابتدا عدس را پاک کرده و خیس میکنیم. پس از گذشت ده دقیقه، عدس را با سیب زمینی خردشده به همراه 2 تا 3 لیوان آب میگذاریم بپزد. تمر هندی را نیز خیس کرده و کنار میگذاریم.
در این هنگام پیاز را سرخ کرده و سیر کوبیده شده را به آن اضافه میکنیم. وقتی که بوی سیر بلند شد، به مقدار لازم رب گوجه فرنگی و همچنین نمک و فلفل و زردچوبه را به مواد میافزاییم.
در این مرحله تمر هندی را از صافی رد کرده و به باقی مواد اضافه میکنیم. البته میزان این مواد به تعداد نفرات مصرف کننده بستگی دارد.
در مرحله آخر این مواد را به عدس و سیب زمینی که در ابتدا پخته بودیم، اضافه میکنیم. پس از اینکه غذا جوش خورد و آب آن گرفته شد، غذای ما آماده خواهد بود.
برای بهبود طعم دال عدس، میتوانید از ادویههای مختلف و یا سبزیجات تازه در کنار آن استفاده کنید.
ارسال دیدگاه