خورش سویا و کلم بروکلی یکی از غذاهای مغذی و خوشمزه است که میتواند به عنوان یک غذای ضد حساسیت و کم کالری برای شما مفید باشد. این خورش ترکیبی از ویتامینها و مواد مغذی مورد نیاز بدن را فراهم میکند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورش سویا و کلم بروکلی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای 4 نفر:
- کلم بروکلی: 400 گرم
- سویا: 2 پیمانه
- پیاز بزرگ: 1 عدد
- سیر: 4 حبه
- هویج بزرگ: یک عدد
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری
- روغن: به میزان لازم
- نمک، فلفل و زرد چوبه: مقداری
طرز تهیه خورش سویا و کلم بروکلی:
پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی یا نگینی خرد کنید. هویج را هم پوست کنده، بشویید و به شکل دلخواه برش بزنید. در تابهای روغن ریخته، روی حرارت بگذارید. پس از داغ شدن روغن، پیازها را در روغن تفت دهید.
سیرها را هم له کرده و همراه پیاز سرخ کنید. مقداری زردچوبه و فلفل به تابه اضافه کرده و سویای آماده را داخل تابه ریخته و خوب با مواد دیگر مخلوط کنید.
بعد از کمی تفت دادن سویا، نوبت به اضافه کردن رب گوجه فرنگی و هویج خردشده است. مدتی که از تفت دادن مواد گذشت مقداری آب به خورش اضافه کنید (تا حدی که روی مواد بیاید) و اجازه دهید تا هویج بپزد.
حدود 10 دقیقه به آخر طبخ مانده، کلم بروکلی خردشده را اضافه کرده و بعد از طبخ خورش را سرو کنید. این غذا را، هم میشود با نان سرو کرد و هم با برنج.
فوت و فن:
برای آمادهسازی سویا، آن را به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت در مقداری آب و نمک خیس کنید و بعد از این مدت در آبکش ریخته و با فشردن در دست آب آن را به خوبی بگیرید. حالا سویا آماده استفاده در غذاست.
برای خوشرنگ شدن کلم بروکلی، بهترین راه این است که در قابلمهای مقداری آب و نمک ریخته، روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن آب، کلم بروکلی را در آن انداخته و بعد از مدتی آنها را بیرون آورده و سریع زیر آب سرد بگیرید. این شوک حرارتی باعث ثابت ماندن رنگ سبز کلم بروکلی میشود.
مقدار سیر در این غذا به سلیقه شما وابسته است. اگر دوست ندارید، مقدار آن را کمتر یا حتی حذف کنید.
ارسال دیدگاه