طرز تهیه خورشت به با آلو و رب انار – لذیذ و خوشمزه

پنج‌شنبه 14 فروردین 1404 آشپزی
طرز تهیه خورشت به با آلو و رب انار

خورشت به از جمله غذاهای محبوب ایرانی است که در فصل پاییز با استفاده از میوه به و مربای به تهیه می‌شود. این خورشت می‌تواند با مواد مختلفی مانند آلو، گردو و لپه تهیه شود. در این مطلب، شما را با طرز تهیه این خورشت خوشمزه و معطر با آلو و رب انار آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه خورشت به

  • گوشت گوسفندی: 300 گرم
  • پیاز: 2 عدد
  • به: 3 عدد
  • آلو خورشتی: 10 عدد
  • شکر، آبلیمو و رب انار: به میزان لازم

طرز تهیه خورشت به با آلو و رب انار

  • پیاز را نگینی خرد کرده و به همراه گوشت در کمی روغن خوب تفت دهید. ادویه، زردچوبه و نمک را به آن اضافه کنید و همراه مقداری آب بگذارید روی شعله متوسط تا گوشت خوب پخته شود.
  • به ها را پوست کنده و همانند پره های پرتقال یا به صورت دلخواه برش دهید. سپس کمی تفت دهید تا میوه ها تغییر رنگ دهند.
  • آلوها را در آب خیس کنید.
  • وقتی گوشتتان پخته شد به ها را اضافه کرده و پس از مقداری قل خوردن نوبت به اضافه کردن آلوست.
  • وقتی به ها پخته شدند و خورشتتان جا افتاد، شکر، آبلیمو و رب انار را بسته به ذائقه تان اضافه کنید و طعم آن را بچشید. اگر خوب بود بعد از 5 دقیقه خورشت شما آماده است.
خورشت به - خورشت به

استفاده از آلو و رب انار در این خورشت طعمی بی‌نظیر به آن می‌بخشد. همچنین با رعایت نکات ساده می‌توانید طعم این خورشت را بهبود بخشید. سعی کنید از گوشت تازه و به مرغوب استفاده کنید تا خورشت شما خوشمزه‌تر شود.

۲ دستور پخت بال مرغ خوشمزه

طرز تهیه بال مرغ خوشمزه با سس‌های مختلف

طرز تهیه ۵ غذای پیکنیکی فوق العاده

طرز تهیه مرغ ذرتی خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا