خورشت به از جمله غذاهای محبوب ایرانی است که در فصل پاییز با استفاده از میوه به و مربای به تهیه میشود. این خورشت میتواند با مواد مختلفی مانند آلو، گردو و لپه تهیه شود. در این مطلب، شما را با طرز تهیه این خورشت خوشمزه و معطر با آلو و رب انار آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه خورشت به
- گوشت گوسفندی: 300 گرم
- پیاز: 2 عدد
- به: 3 عدد
- آلو خورشتی: 10 عدد
- شکر، آبلیمو و رب انار: به میزان لازم
طرز تهیه خورشت به با آلو و رب انار
- پیاز را نگینی خرد کرده و به همراه گوشت در کمی روغن خوب تفت دهید. ادویه، زردچوبه و نمک را به آن اضافه کنید و همراه مقداری آب بگذارید روی شعله متوسط تا گوشت خوب پخته شود.
- به ها را پوست کنده و همانند پره های پرتقال یا به صورت دلخواه برش دهید. سپس کمی تفت دهید تا میوه ها تغییر رنگ دهند.
- آلوها را در آب خیس کنید.
- وقتی گوشتتان پخته شد به ها را اضافه کرده و پس از مقداری قل خوردن نوبت به اضافه کردن آلوست.
- وقتی به ها پخته شدند و خورشتتان جا افتاد، شکر، آبلیمو و رب انار را بسته به ذائقه تان اضافه کنید و طعم آن را بچشید. اگر خوب بود بعد از 5 دقیقه خورشت شما آماده است.
استفاده از آلو و رب انار در این خورشت طعمی بینظیر به آن میبخشد. همچنین با رعایت نکات ساده میتوانید طعم این خورشت را بهبود بخشید. سعی کنید از گوشت تازه و به مرغوب استفاده کنید تا خورشت شما خوشمزهتر شود.
ارسال دیدگاه