خوراک سنگدان مرغ با قارچ، نوعی غذای قدیمی است که حس نوستالژیکی را با خود به همراه دارد. در این مطلب طرز تهیه این غذا با سنگدان مرغ را به شما آموزش میدهیم که کمی مدرنتر از نسخههای سنتی میباشد.
مواد لازم:
- سنگدان مرغ نیم کیلو
- قارچ 250گرم
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- کره 100گرم
- فلفل دلمه ای یک عدد
- آب دو لیوان
- پیاز 4عدد
طرز تهیه خوراک سنگدان مرغ با قارچ:
1- ابتدا سنگدانها را خوب شسته و به سایز دلخواه برش بزنید. 2عدد پیاز را درشت خرد کرده و به همراه سنگدانها داخل قابلمه ریخته و روی آن مقداری آب بریزید و اجازه دهید مواد کمی با هم بجوشند.
2- سنگدان را آبکش کرده و آن را از سایر مواد جدا کنید.
3- 2عدد پیاز باقیمانده را ریز خرد کرده و داخل روغن به خوبی تفت دهید تا طلایی شوند. مقداری رب گوجهفرنگی و زعفران آبکرده نیز به مواد اضافه کرده و سنگدانها را به آنها اضافه کنید.
4- ادویه را نیز به مواد افزوده و شعله را ملایم کنید و خوب تفت دهید.
5- آب را به مواد اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا بجوشند. سپس شعله را ملایم کنید.
6- قارچ را خرد کرده و داخل روغن سرخ کنید و بعد آن را از صافی رد کرده و فلفل دلمهای را نیز خرد کرده و در همان روغن سرخ کنید.
7- قارچ و فلفل را به سنگدان اضافه کنید. شعله را بسیار ملایم کرده و صبر کنید تا آب غذا کشیده شده و غذا خوب بپزد.
1- در صورت تمایل رب را حذف کرده و به جای آب از آب پرتقال استفاده کنید.
2- در صورتی که لعاب غذا کم است مقداری آب پرتقال بریزید و اجازه دهید با قارچها چند لحظهای بجوشد.
3- این خوراک را میتوان به همین روش با خمیر پاته در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه درست کرد.
4- بهتر است این خوراک را به صورت تند سرو کنید.
5- پیشنهاد میشود مقداری سیبزمینی را سرخ کرده و به همراه خوراک سرو نمایید.
6- اگر دوست دارید خوراک را کمی آبدارتر تهیه کرده و از مقدار بیشتری آب یا آب پرتقال استفاده کنید.
ارسال دیدگاه