افرادی که به نوشیدن قهوه عادت دارند، اغلب آن را تلخ و بدون افزودنی های شیر و شکر می نوشند. اما برخی افراد نمی توانند تلخی قهوه را تحمل کنند و به همین دلیل به آن افزودنی های طعمی اضافه می کنند. یکی از رایج ترین افزودنی ها، طرز تهیه خامه مخصوص قهوه است که می توان با استفاده از مواد مختلف تهیه کرد. در این آموزش با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این خامه خوشمزه آشنا شوید.
- یک قوطی (۱۱۵ گرم) شیر عسلی (شیر تغلیظ شده)
- شیر سویا یا شیر بادام
برای داشتن بافت خامه ای می توانید این مواد را به صورت نصف نصف با هم مخلوط کنید. همچنین می توانید از خامه پرچرب نیز استفاده کنید. برای طعم دادن، بهتر است از مخلوط عصاره ها یا سیروپ های آماده استفاده کنید. در زیر چند نمونه از طعم دهنده ها را آورده ایم:
- طعم وانیل فرانسوی: یک قاشق چایخوری عصاره وانیل و یک قاشق چایخوری عصاره فندق را با هم مخلوط کنید.
- طعم بادام: دو قاشق چایخوری عصاره بادام.
- طعم کیک دارچینی: ۲ قاشق چایخوری پودر دارچین و ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید.
برای تهیه خامه شکلاتی نیز می توانید از سیروپ شکلات استفاده کنید. برای تهیه خامه قهوه خانگی، شیر تغلیظ شده و شیر بادام (یا شیر سویا) را به میزان مساوی مخلوط کنید. با توجه به اینکه هر قوطی شیر تغلیظ شده حدود ۱۱۳ گرم است، شما باید ۱٫۷۵ پیمانه شیر بادام (یا شیر سویا) به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
اول شیر تغلیظ شده را در یک شیشه تمیز و خالی بریزید و سپس شیر دوم و طعم دهنده ها را اضافه کنید. در شیشه را بسته و به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه با سرعت زیاد تکان دهید تا کاملا مخلوط شوند. سپس آنها را در یخچال بگذارید تا به خوبی خنک شوند.
ارسال دیدگاه