سلام امروزدستور پخت حلوای زعفرانی را برای شما عزیزان گذاشتم .که این حلوا در مراسمهای مختلف طرفداران مخصوص خود را دارد.
مواد اولیه جهت تهیه حلوای زعفرانی و مجلسی
آرد سفید، گندم یا سنگک | ۲ پیمانه |
روغن مایع | ۱/۴ پیمانه |
روغن جامد | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر هل | به مقدار لازم |
مواد اولیه جهت تهیه شهد حلوا
آب | ۱/۲ پیمانه |
گلاب | ۱/۲ پیمانه |
شکر | ۱ و ۱/۲ پیمانه |
زعفران | به مقدار لازم |
طرز تهیه حلوای زعفرانی و مجلسی
- ابتدا آرد را الک کنید. سپس آن را با حرارت ملایم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند و بوی خامی آن گرفته شود. توجه داشته باشید که آرد پس از مخلوط شدن با روغن هم تفت داده میشود. لذا، از تفت دادن بیش از اندازه آرد بپرهیزید. برای اطمینان از گلوله نشدن آرد، پس از تفت دادن ابتدایی، مجددا آرد را الک کنید.
- وسط آرد را خالی کنید. هل، روغن مایع و روغن جامد را وسط آرد بریزید و شروع به مخلوط کردن آنها کنید. آرد را تا جایی که رنگ مطلوب حاصل شود تفت دهید.
- در این مرحله شهد را آماده نمایید. بدین منظور باید آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر کاملا حل شوند. در آخر زعفران و گلاب را اضافه کنید و شهد را از روی حرارت بردارید.
- شهد حلوا را آرامآرام به آرد اضافه کنید و به خوبی مخلوط نمایید تا شربت جذب آرد شود و اصطلاحا حلوا قوام آید.
- پس از اینکه حلوا کمی خنک شد، آن را در ظرف مورد نظر سرو نمایید و به دلخواه تزیین کنی
منبع: آشپز ایرانی
ارسال دیدگاه