طرز تهیه حلقه نان چیلی داگ

سه‌شنبه 23 شهریور 1400 آشپزی

این غذای زیبا برای پذیرایی از مهمان ها گزینه مناسبی به شمار می رود. روش تهیه آن نیز آسان است و فقط باید خمیر آماده کراسان را از سوپرمارکت های بزرگ خریداری کرده و در زمانی کوتاه یک غذای خوشمزه درست کنید.با ما با طرز تهیه حلقه نان چیلی داگ همراه باشید.

مواد لازم :

  •     ۱۲ عدد هات داگ
  •     ۲ تا ۳ بسته خمیر آماده کراسان
  •     ۱ عدد پیاز کوچک خرد شده
  •     ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  •     نصف قاشق چایخوری نمک
  •     نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     نصف پیمانه سس گوجه فرنگی
  •     نصف پیمانه کچاپ
  •     نصف قاشق چایخوری زیره سبز
  •     ۲ قاشق چایخوری پودر چیلی
  •     نصف قاشق چایخوری شکر
  •     نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
  •     یک چهارم پیمانه پیازچه خرد شده

طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.هات داگ ها را از وسط دو نیم کنید.برش های مثلثی خمیر کراسان را از وسط دو نیم کنید.هر کدام از خمیرها را دور یکی از هات داگ های نصف شده، پیچیده و در کف تابه گرد و بزرگی بچینید. همین کار را با بقیه خمیرها و هات داگ ها تکرار کنید و به صورت دایره ای درون تابه بچینید. اما بخش مرکزی دایره را خالی بگذارید.

آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا خمیر پف کند.در یک تابه دیگر، پیاز را تفت دهید تا سبک شود.گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل سیاه را افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.

سس گوجه فرنگی، کچاپ، زیره سبز، پودر چیلی و شکر را به مخلوط گوشت بیفزائید. آن ها را به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.

مخلوط گوشت را درون بخش مرکزی دایره هات داگ ها بریزید. پنیر چدار رنده شده را روی آن ها بریزید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیرها کاملا آب شوند.روی چیلی داگ را با پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.

طرز تهیه سالاد سیب زمینی

طرز تهیه رولت خرما

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا