در این مقاله، شما را با طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری آشنا میکنیم. این غذای خوشمزه و لذیذ که مورد علاقه همه افراد از بزرگ تا کوچک است، یک انتخاب عالی برای مهمانیها و دورهمیها است.
مواد لازم
- سیب زمینی سه عدد متوسط
- پنیر پیتزا
- نمک، فلفل، زردچوبه
- آویشن، پودرسیر
- آرد گندم، تخم مرغ و پودر سوخاری
طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری
- ابتدا سیب زمینیها را بپزید، سپس بعد از خنک شدن، پوست آنها را جدا کرده و رنده کنید.
- به سیب زمینی رنده شده، نمک، فلفل سیاه، کمی زردچوبه، آویشن و در صورت تمایل پودر سیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- کمی از مخلوط را در دست خود قرار داده و وسط آن را با پنیر پر کنید و سپس شبیه گردو شکل دهید. سپس آن را ابتدا در آرد سفید، سپس تخم مرغ زده شده و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید.
- توپکها را در قابلمهای با روغن داغ سرخ کنید و سپس روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نکته:
- اگر پودر سیر را دوست ندارید، میتوانید آن را حذف کنید.
- میتوانید در داخل توپکها از فلفل دلمهای نیز استفاده کنید.
- از پنیر فلهای برای صرفهجویی در هزینهها استفاده کنید.
ارسال دیدگاه