آموزش تهیه توپک سیب زمینی پنیری خوشمزه

جمعه 15 فروردین 1404 آشپزی
  طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری

در این مقاله، شما را با طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری آشنا می‌کنیم. این غذای خوشمزه و لذیذ که مورد علاقه همه افراد از بزرگ تا کوچک است، یک انتخاب عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها است.

مواد لازم

  • سیب زمینی سه عدد متوسط
  • پنیر پیتزا
  • نمک، فلفل، زردچوبه
  • آویشن، پودرسیر
  • آرد گندم، تخم مرغ و پودر سوخاری

طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری

  1. ابتدا سیب زمینی‌ها را بپزید، سپس بعد از خنک شدن، پوست آن‌ها را جدا کرده و رنده کنید.
  2. به سیب زمینی رنده شده، نمک، فلفل سیاه، کمی زردچوبه، آویشن و در صورت تمایل پودر سیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  3. کمی از مخلوط را در دست خود قرار داده و وسط آن را با پنیر پر کنید و سپس شبیه گردو شکل دهید. سپس آن را ابتدا در آرد سفید، سپس تخم مرغ زده شده و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید.
  4. توپک‌ها را در قابلمه‌ای با روغن داغ سرخ کنید و سپس روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

نکته:

  • اگر پودر سیر را دوست ندارید، می‌توانید آن را حذف کنید.
  • می‌توانید در داخل توپک‌ها از فلفل دلمه‌ای نیز استفاده کنید.
  • از پنیر فله‌ای برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها استفاده کنید.
طرز تهیه آش شلغم و ماش ساده

طرز تهیه آش شلغم خوشمزه و مقوی برای همه

طرز پخت کتلت عدس

طرز تهیه میان وعده‌های مخصوص مدرسه برای بچه‌ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا