طرز تهیه توپک زیتون پنیری خوشمزه و آسان

جمعه 12 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 10

توپک زیتون پنیری، یکی از مخلفات خوشمزه و باکلاس است که می‌توانید با آن به سادگی زیتون را کنار غذاهای خود متفاوت تر سرو کنید. درست کردن این زیتون‌های پنیری کار سختی نیست و امیدواریم شما نیز به تهیه آن بپردازید. با ما با طرز تهیه توپک زیتون پنیری همراه باشید.

مواد لازم:

  • پنیر چدار رنده شده 2 فنجان
  • آرد ساده 1 و 1/4 فنجان
  • کره آب شده 1/2 فنجان
  • زیتون بدون هسته 48 عدد

طرز تهیه:

آرد و پنیر را در کاسه بزرگی بریزید و کره آب شده را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید. اگر خمیر بیش از حد خشک است، برای راحتی کار، خمیر را با دست مخلوط کنید. یک قاشق چایخوری از خمیر را کف دستتان باز کنید و یک زیتون وسط آن قرار دهید. سپس دور تا دور زیتون را با خمیر بپوشانید و یک توپ کوچک درست کنید.

به همین ترتیب توپک‌های زیتون را آماده کنید و کف سینی فر بچینید. سپس روی سینی را بپوشانید و آن را حداقل 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.

فر را از قبل روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. توپک‌های زیتون پنیری را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی آن برشته و طلایی شود. سپس سینی را خارج کنید و این توپک‌های خوشمزه را همراه با سس دلخواه نوش جان کنید.

نکته: بجای پنیر چدار می‌توانید از پنیر سوییسی یا پنیر پیتزا نیز استفاده کنید.

Capture 16

طرز تهیه سیب زمینی پلو خوشمزه و آسان

Capture 15

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا: یک خوشمزه ایتالیایی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا