ترشی انبه

یکشنبه 21 آذر 1400 آشپزی
ترشی انبه

این ترشی شیرین، با طعم ادویه‌های مختلف و تکه های انبه، به خوبی ترشی‌انبه ای است که تو رستورانای هندی سرو میشن . می تونید اون رو با انواع غذاها مثل کاری و یا حتی ساندویچ میل کنید. با این مقدار مواد حدود ۸۰۰ میلی لیتر ترشی درست میشه

 

مواد لازم ترشی انبه

  •     سرکه سفید ۵۰۰ میلی لیتر
  •     شکر۴۰۰ گرم
  •     زیره۱ قاشق چای خوری
  •     تخم گشنیز۱ قاشق چای خوری
  •     هل۸ عدد
  •     پودر فلفل چیلی۱ قاشق چای خوری
  •     انبه۲ کیلوگرم
  •     سیاه دانه۲ قاشق چای خوری
  •     نمک۱ قاشق چای خوری
  •     زنجبیل۱ تکه
  •     سیر۲ حبه
  •     فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
ترشی انبه

ترشی انبه

آماده کردن مواد برای تهیه ترشی انبه هندی:

۱- دانه‌های هل رو از غلافشون دربیارید.

۲- از انبه‌های رسیده ولی سفت استفاده کنید. اون‌ها رو پوست بگیرید و خرد کنید.

۳- از یک تکه ۸ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. اون رو پوست گرفته و رنده کنید.

۴- سیر‌ها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.

۵- قسمت‌های اضافی فلفل چیلی رو جدا کنید و بعد اون رو ریز خرد کنید.

مراحل تهیه ترشی انبه

1.  سرکه و شکر رو در قابلمه ای بزرگ روی حرارت متوسط بریزید و هم بزنید تا شکر حل بشه. ترکیب رو بجوشونید تا حجمش چند سانتی متر کم بشه.

2. در این میان، دانه‌های زیره رو با تخم‌های گشنیز و هل در ماهیتابه‌ای روی حرارت ملایم برشته کنید تا عطرشون بلند شه. بعد اون‌ها رو به همراه پودر فلفل چیلی در هاون بکوبید.

طرز تهیه کروکت ماهی

3.ترکیب ادویه‌ها رو به همراه تکه‌های انبه، سیاه‌دانه و نمک به ترکیب سرکه و شکر اضافه کنید.

4.  بعد زنجبیل رنده شده و سیر رو اضافه کنید و مواد رو بجوشونید. حرارت رو کم کنید و بذارید برای ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت، تا ترکیب غلیظ بشه، قل بزنه. در ۱۰ دقیقه آخر، فلفل چیلی قرمز رو اضافه کنید.

5. ترشی رو در ظرف‌های شیشه‌ای استرلیزه شده بریزید و دراشون رو محکم ببندید.

 

عصرانه

حمص کلاسیک

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا